perjantai 29. joulukuuta 2017

Lyhyt tiivistelmä

Lyhyt tiivistelmä
Lyhyt tiivistelmä

Tiivistelmä on teksti, johon on tiivistetty toinen teksti. Vuoden puhutuimpia teemoja eduskunnassa olivat . Tavallisimmin tiivistelmä liitetään kuitenkin kirjoituksen alkuun, heti otsikko-osion jälkeen. Edellä on jo mainittu, että lyhyen jutun kirjoittaminen on yleensä vaikeampaa kuin pitkän. Jos kirjoitat aiheesta, jonka tunnet, eikä sinulla. Tärkeää on, että tiivistelmässä on alkuperäinen teksti lyhyessä , . Jo pelkän tiivistelmän tulisi antaa . Siinä ei käytetä väliotsikoita, mutta jäsennys voi olla esimerkiksi seuraava.


Lyhyt tiivistelmä
Lyhyt tiivistelmä

Liiallista yksityiskohtaisuutta (esim. pikkutarkkaa numerotietoa) on syytä välttää – pääasiat riittävät. Koska tiivistelmä on lyhyt , on syytä keskittyä kiintoisimpaan . Hyvin muotoiltu, nasevan lyhyt ja aiheen oikein rajaava otsake lisää. Huomaa erityisesti, että lyhyt tiivistelmä kirjoitetaan. Muunnelmia on monia, niin kuin on myös referaatin ja tiivistelmän lajeja. Timon ja muidenkin kuulusteluissa tuli esiin, mutta lukijaa ajatellen kuitenkin lyhyt tiivistelmä lienee perusteltua.


Teon motiivi ja suunnittelu Timo kertoi tavanneensa Jannen ex-avovaimon Pian heidän yhteisessä työpaikassaan Casino . Kuulee selostajan, nousee ylös. Tanssii, laulaa, haaveilee. Synopsis on lyhyt tiivistelmä elokuvasta. Se on eri kuin se muutaman lauseen mittainen yleiskuvaus, . Sote-työryhmien väliraportti . Tässä luvussa esitellään lyhyesti dokumentin otsikko, tiivistelmä , sisällysluettelo, liitteet ja hakemisto. Loppuainekseen kuuluvaa lähdeluetteloa on käsitelty . Lapin yliopistolle luovutettavaan opinnäytetyöhön tulee sisältyä lyhyt tiivistelmä , joka yhtenäisyyden vuoksi kirjoitetaan oheisen mallin mukaan.


Kirjallisen kokeen opetuskielisen tiivistelmän arvosteluohjeet. Keskipitkän ja lyhyen oppimäärän kirjoitussuoritusten arvosteluohjeet . Käypä hoito -suositus ja lyhyt tiivistelmä abstrakti. Käyvän hoidon tiivistelmät. Suomalaisen Lääkäriseuran Duodecimin ja Suomen . Euroopan unioni (EU) on eurooppalaisen jäsenmaan muodostama liitto. Yhteistyön ensimmäinen askel oli Euroopan hiili- ja teräsyhteisön . Minnan elämäkerta lyhyesti.


Merkkipäivän kunniaksi kirjailijan kuvasi Victor . LYHYT TIIVISTELMÄ ILMESTYSKIRJAN LUVUISTA. Johannes näkee Herran Jeesuksen Kristuksen, Ihmisen Pojan, koko . Ole yhteydessä Business Finlandiin, kun suunnittelet maksuhyvityksen hakemista. Etukäteen lähetetty lyhyt tiivistelmä tuotannosta edistää keskustelun käymistä.


Lyhyt tiivistelmä
Lyhyt tiivistelmä

Katso napakka tiivistelmä tärkeimmistä käänteistä. Ja jos terminologia on täyttä hepreaa, katso lyhyt sote-sanasto tästä. Muotoilija tai taideteollisuusalan taiteilija.


Lyhyt tiivistelmä tähänastisesta ammattitoiminnasta, tarvittaessa liitteellä. Tee lyhyt yhteenveto hiilen kiertokulusta luonnossa? Olemme koostaneet jokaisesta päivästä oman sivunsa, mutta tässä lyhyt tiivistelmä tapahtuman aikataulusta, jota tarkennamme vielä ennen tapahtumaa. Tässä työssä jokaisesta tapaustutkimuksesta esitetään aluksi lyhyt tiivistelmä , jonka jälkeen kerrotaan tapaustutkimuksen analysoinnista kuuden muutoksen .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit