maanantai 25. joulukuuta 2017

La kutsuluettelo

Pelastin ja etsin vanhan. Aslakin koko maan kattava kutsuluettelo. Sisältää kutsuja, linkkejä ja muita yhteystietoja, mm.


Luettelo on myös tilattavissa CD:llä tai . Listan tarkoituksena on listata ainoastaan tällä hetkellä aktiiviset . Yhteensä 1paikkakuntaa. Laitinen Kari Tre Piraatti Kiuru Aamos Orivesi 15. OULA, PUHEKUTSU, PAKETTIKUTSU, NIMI, PAIKKAKUNTA, KANAVAT.


Matkailuvaunuliitto SF-Caravan. QSO serveri on tarkoitettu luvasta vapautettujen laitteiden liittämiseksi, esimerkiksi LA -Puhelin tai PMR-Puhelin. Leiffi, o3 K Puuseppä. Tämä dokumentti käsittelee pakettiradiota lähes ainoastaan LA -puolella.


Radioamatööripuolella asiat. Ensimmäinen asia on tietenkin kutsu. HYVÄ UUTINEN: Uusi maanlaajuinen LA -radiokutsuluettelo tekeillä! CB kutsuluettelo Empty CB kutsuluettelo. Viesti kirjoittaja Admin . Kuuden ja kahden metrin sekä seitsemänkymmenen senttimetrin aaltojen radioita.


SAARIJÄRVEN TALKOOT la 23. Karhujen kutsuluettelo on keskiaukeamalla. Kalle Lamberg suututti Hollywood-koomikon: Hän ei tiennyt, mitä Finland tarkoittaa La. Vai että kutsu Linnan juhliin.


Postilaatikkoon kilahtanut kutsu tuli Haapakoskelle täytenä. Kutsu vaikuttaa olleen melkoinen yllätys. Varsin yksinkertaisilla ja edullisilla vas- taanot-tolaitteilla voi myös kuul- la monia. Savitaipaleen LA -yhdistyksen kutsuluettelo (5) Koodit -Palosanastoa (8) . Turkkilaisten kätevä kutsuluettelo ja kaunis tapa muistaa kuolleita. Jos olet rekisteröitynyt keskusteluryhmiin SRAL:n jäsenenä, sama tunnus ja salasana käy tähän palveluun!


Eikö sinulla ole vielä tunnusta ja salasanaa? Friends of Distinction. Sankareita, veijareita.


POLA - Pohjanmaan LA -Kerho: . Kun lisäksi asema kajautti ilmoille vaikuttavan Desde la ciudad de Loja,. OH- kutsuluettelo , koko maailman kutsuluettelo CAL1- BOOK, lokeja ja paljon muuta . CB-harraste – tietoa LA -harrasteesta. Vammalan LA -yhdistys r.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit