tiistai 26. joulukuuta 2017

Referaatin arviointi

Kommentoiva referaatti. Ovatko pohjatekstin keskeiset ainekset mukana? Onko asioita painotettu oikein? Pisteitys: = erittäin puutteellinen. Tehtävänannon noudattaminen.


Referaatin arviointi

Asioiden oikeanlainen . Referointi on suullisen tai kirjallisen alkuperäistekstin lyhentämistä ja selostamista. Referaatissa viitataan tekstissä äänessä olijoihin. Yleensä referaatilla tarkoitetaan objektiivista referaattia , joka ei arvota eikä arvioi alkuperäistä tekstiä. Kriittiseen referaattiin kuuluvat kommentit ja arviointi. TEHTÄVÄ: Etsi omaan alaasi liittyvä vähintään kaksisivuinen artikkeli ja kirjoita siitä referaatti.


Referaatin arviointi

Ohjeita referaatin , esseen ja tenttivastauksen kirjoittamiseen. Kun kolmelta tekstien lukemiseen ja arviointiin tottuneelta kielen . Suora lainaus vai referaatti ? RALLA: ryhmätilanteessa tapahtuva lapsen leikin arviointi. Palkkatasa-arvo ja sääntelyn tarve ( referaatti , pdf). Arviointi kehittämistyön tukena (pdf 1kt), referaatti.


Referaatin arviointi

Merkitse referaatin loppuun pohjatekstin tarkat lähdetiedot. Oli vuorossa kertaus ja arviointi. Kertauksena jokainen opiskelija teki referaatin yhden opintojakson ja jaksokeskustelun sisällöstä, muiden tuli sitten lukea nämä. Eihan referaatin tekotaitoa varmaan ole. Tässä luvussa kuvataan, miten yksittäiset kielten kokeet arvioidaan.


Oppimispäiväkirja on oman oppimisen arvioinnin ja kehittämisen väline. Mieleenpainuvinta oli päästä kiertämään taloa ja tavata itse . Sekä objektiivisen että kriittisen referaatin tavoitteena on osoittaa a) kirjoittajan päättelyä lukemastaan b) arviointia c) kritisointia sekä d) analyysia. Diakissa opiskelijan osaamista arvioidaan suhteessa opintojen alku-, keski- ja. Oppikirjasta voi siis laatia omin sanoin referaatin , jolloin syntyy uusi, itsenäinen teos.


Referaatin arviointi
Referaatin arviointi

Opintojakso arvioidaan Tampereen ammattiopiston opetussuunnitelman. Mitoituksen kautta voidaan siis arvioida opintojakson kuormittavuutta ja oppimiseen. Lisää referaatin ominaisuuksista on kysymyksen vastauksissa ja kaikissa. Vastaus: Kunkin tehtävän arviointi on tehtäväkohtaista ja sikäli . Työmäärä arvioidaan aina kuitenkin.


Tutustutaan referaattiin tekstilajina. Käytettävät arviointimenetelmät vaikuttavat siihen. Essee, referaatti tai vast.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit