perjantai 22. joulukuuta 2017

Kansalaisen karttapaikka

Kansalaisen karttapaikka
Kansalaisen karttapaikka

Voit hakea karttoja koko Suomesta mm. Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. Karttapaikalla voi katsella . Suomen vientimahdollisuuksia - ”tulee näkymään kansalaisten. Aineisto ei sisällä aivan kaikkia paikannimiä eikä . Kansalaisen karttapaikasta voi etsiä osoitteella, paikannimellä, karttanumerolla sekä koordinaateilla karttaa. Sivun lataus ensimmäisellä kerralla.


Maanmittauslaitos on avannut verkkopalvelun, jossa voi selata ilmakuvia lähes koko Suomesta. Selain kysyy, haluatko jakaa oman sijaintisi. Eri laitteissa kysymys voi olla muotoiltu eri tavalla. Palvelusta voit hakea Metsähallituksen retkeilyyn sopivia kohteita ja palveluita sekä metsästys- ja kalastuskohteita.


Kansalaisen karttapaikka

Metsien monimuotoisuus: VMA 1 . Eikö aihe sopisi paremmin n puolelle? Kirjottelinpas pikkuisen koodinpätkän, millä saa geocacing. Kyseinen koodi on nyt vapaasti . Kirjaudu sisään lisätäksesi tähän kommentti . KKJ-järjestelmän mukaisilla koordinaateilla (P, I). Alla tietoa eri koordinaatistojen lukemien käytöstä.


Kansalaisen karttapaikka

No nyt ne sitten hävis syvyyskäyrät palvelusta. Onko vielä olemassa jossain ilmaisella ko. Vai pitääkö tästä nyt sitten alkaa ostamaan . Toivotaan, että vanha karttapaikka jatkaa myös toimintaansa. Vanha toimii vielä osoitteessa kansalaisen. Toinen vinkki: Tutki aluetta netiss ja selvit kiinteisttunnukset.


Käy kansalaisen karttapaikalla. Zoomaa kartta halutun osoitteen lähelle 3. Avaa toiseen välilehteen . Jukka Ripatti on koodanut. HAKKU maaperäkartat, kallioperäkartat.


Kansalaisen karttapaikka

Useasti olen ollut tilanteessa, jossa olisi mukava tietää millä kohden palstaraja oikeasti menee metsässä. Tällä ohjelmalla saa selville kiinteistöjen rajat ja tunnukset. Nyt sieltä löytää myös tarkkoja ilmakuvia koko Suomesta! Voit tehdä koordinaattien muutoksia ja . Onkohan pelkästään sen vika, etten pääse noihin kansalaisen karttapaikan karttoihin käsiksi?


Etusivu avautuu, mutta . Mielenkiintoisia karttalinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit