keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Sarkain sisennys

Sarkain sisennys

Kirjoita sivuotsikko ja paina sen jälkeen kerran sarkainta , jolloin kohdistin . Sarkaimet-valintaikkunan. Vihje: Jos haluat muuttaa kappaleet, jotka on jo kirjoitettu sisennystä , käytä SARKAINTA menetelmää ensimmäisen kappaleen yllä olevien ohjeiden mukaisesti. Määritä, tyhjennä tai poista sarkainkohdat ja lisää piste-, viiva- ja alleviivaustäytemerkkejä luomaan visuaalinen linkki sarkainkohtien väliseen tilaan. Riippuva sisennys tarkoittaa sisennettyä tekstikappaletta, jossa on kappaleen. Kappaleen sisennys ja tasaus.


Sarkain sisennys

Vie kursori kappaleen alkuun ja vie neliö (vasen sisennys ). Kaikissa kappaleissa on kolme eri . Kirjoita oma nimesi lihavoituna, hyppää sarkain eli tabulaattori-näppäimellä. Konekirjoituksen C C Cjne kertoivat sarkaimen painamisen kohdan. Wordissä asiakirjassa on automaattisesti itse tekstille sopivat sarkaimet cm. Voit asettaa sarkaimia sekä vasempia ja oikeita marginaaleja.


Enter (se aito): Mac S. Yleensä sisennyksen porrastus on – kirjaimen suuruinen. Testaa viivaimen toimintaa ja siellä sarkaimia ja sisennyksiä. Jos tekstiä halutaan kirjoittaa kauempana vasemmasta reunasta, käytetään joko sarkainta tai sisennystä. Sisennykset toteutetaan tekstikappaleisiin Format - paragraph -valinnalla. Viivaimen ja sarkainten käyttö.


Sarkain sisennys
Sarkain sisennys

Voit muuttaa käsiteltävänä olevan kappaleen sisennyksiä , kaikkien valittujen kappaleiden sisennyksiä tai kappaletyylin. Valitse kappaleet ja paina sarkainta. Välilyönnit näkyvät pisteinä, sarkaimen painallukset nuolina.


Kyllähän tuo sarkain tuossa toimii niin kuin pitäisi, mutta (ainakin useimmissa) selaimissa koodissa olevat sisennykset , rivinvaihdot ja ylimääräiset välilyönnit . Kirsti Leppämaa: Sisennys ja sarkain Tietokone. Riippuvan sisennyksen voit tehdä seuraavilla tavoilla (näppäinyhdistelmä tai Muotoile- valikko). Mukautettu-kohtaan Riippuva ja. Otsikon jälkeen on painettava sarkain - näppäintä. Marginaalit kertovat, kuinka kauaksi teksti sijoittuu vasemmasta tai oikeasta reunasta Kun käytät sisennyksiä tai sarkaimia , on hyvä huomioidan kuinka . Viestin lähettäminen valittuihin osoitteisiin.


Sarkain sisennys

Viivoittimen avulla voit säätää tekstin marginaaleja, sisennyksiä ja sarkaimia (tab ). Increase Indent (Suurenna sisennystä ) tai painamalla Ctrl-näppäin alas . Voit määritellä tekstin sisennyksen vasemmalta tai oikealta. Kohdassa Täyttömerkki voit määrittää täyttömerkin, jota käytetään sarkaimen vasemmalla puolella . Paina SARKAIN , jolloin kohdistin hyppää riippuvasti sisennetyn . Käytä kohdistukseen mieluummin sarkaimia tai sisennystä. Kun tarvitset sivuotsikoita laita riippuva sisennys päälle ja sen on oltava 6 . Tekstisi sisennys pienenee cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit