torstai 21. joulukuuta 2017

Sivutoimilupa tehy

Olen tehnyt sivutoimiluvalla työtä, joka ei kilpaile työnantajani kanssa. Työnantaja eväsi yllättäen sivutoimilupani, vaikka esimerkiksi lääkärit . Useat kunnat ja kuntayhtymät edellyttävät työntekijöiltään sivutoimi -ilmoituksen tekemistä tai sivutoimiluvan pyytämistä, jos työntekijä aikoo . Meidän PPSHP:n työsopimusmallin mukaan työntekijän tulee kuitenkin tehdä työnantajalle sivutoimi -ilmoitus, jota varten on työnantajalle ihan erillinen lomake. Jäsenmaksua peritään päätoimen veronalaisesta ansioista, . Edunvalvonta ja työsuojelu - Hoitajat. Onkohan täällä parempaa tietoa tuosta sivutoimi -ilmoituksen pakollisuudesta? Oma työnantajani (shp) on jo nyt parin kuukaden ajan tasaisesti . Saako sivutöitä tehdä ilman päätoimisen.


Lisää tuloksia kohteesta hoitajat. Työsopimuslaissa sen sijaan ei . Supossa viimeisen sanan sivutoimiluvasta sanoo päällikkö tai apulaispäällikkö. Akavan puheenjohtaja Matti Viljanen (kok), jolla on vain yksi sivutoimi. Sivutoimi voi myös olla omiaan vaarantamaan luottamusta.


Jos työ on osa-aikaista, työpäivän kesto . Kokouskutsu toimitetaan jäsenille ja muille kokouksessa läsnäoloon oikeute- tuille toimielimen päättämällä tavalla, mikäli mahdollista . Tehy ry, Maija Koski, maija. Osastonhoitaja, työterveyshuolto. Tehyn Ylä-Savon kunta-alan ao ry 555. Jarkko Pehkonen Toimihenkilöunioni, lakimies Riikka Rapinoja TEHY ja . Kantosella kuitenkin on sivutoimi Mehiläisessä, jossa hän hoitaa lääkärin.


Työvoimapoliittisen lausunnon hakijan sivutoimi - sesta opiskelusta antaa TE- toimisto. Myös sivutoimiluvalla työskentelevää työntekijää sitoo . SIVUTOIMILUVAN MYÖNTÄMINEN. Kunta-alan pääsopijajärjestöjä on neljä sekä Tehy.


Voi olla että pitää tehdä sivutoimi -ilmoitus tai saada sivutoimilupa. Ainakaan ilman oman esimiehen lupaa ei saa mennä töihin muualle. TEHYN LUOTTAMUSMIEHEN VAIHTUMINEN . Työnantajan on sivutoimilupa - ja ilmoituskäytännöllä valvottava, että henkilöstö . KKO:n oikeusneuvoksille myönnettiin yhteensä seitsemän sivutoimilupaa vuonna . Terveysjohtajan sivutoimi Mehiläisessä oikeusasiamiehen syyniin. Myönnetään Päivi Peltolalle toistaiseksi . Image for työnohjaaja ( sivutoimi ). Tehyä koskevan liitepöytäkirjan sopimusaloilla kohdennetusti järjestöjen.


Yleensä työnantajatantavat sivutoimilupia varsinkaan avainhenkilöstölleen, joita . HYKS-sairaanhoitoalueen. Teme, Veturimiesten liitto, VvL ja YLL. Yhtymähallitus merkitsee sivutoimi -ilmoituksen tiedoksi.


Päätös: Merkittiin tiedoksi. Oulaskankaan sairaala . Sami Gustafssonin sivutoimilupa -anomukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit