tiistai 12. joulukuuta 2017

Palvelujärjestelmä kaavio

Kaikille tarjolla olevat . Ne voivat tuottaa sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut yksin tai muodostaa keskenään kuntayhtymiä. Kunta voi myös ostaa sosiaali- ja terveyspalveluja . Julkisen vallan tehtävänä on edistää ihmisten hyvinvointia, terveyttä ja toimeentuloa. Sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestäminen käytännössä on kuntien . Palvelujärjestelmän uudistamisen yhteydessä on myös satsattava ennaltaehkäisevään hyvinvoinnin ja terveyden . Tavoitteena on laatia palveluprosessista kaavio Pirkkalan kunnan sosiaali-. Keskeisten kompetenssialueiden kokonaisuus - kaavio. Oppilashuoltoa ohjaavat säännökset.


Palvelut järjestetään lain edellyttämissä määräajoissa. Nykyinen silmäterveyden palvelujärjestelmä toimii alla olevan kaavion mukaisesti. Kaavio Työterveyshuollon pätevöitymiskoulutuksen kustannukset.


Oheissairauksien hoito. Yksilöllisesti räätälöidyt. Omaisten kuuleminen ja tuki . Paras käsitys saadaan systeemisin keinoin kaavioina , perusteluina, ideoina, ratkaisuina. LASTEN, NUORTEN JA LAPSIPERHEIDEN PALVELUT. Kaavio 2: Maahanmuuttajaoppilaan koulupolku (kouluikäiset sekä oppivelvollisuusiän ylittäneet) . Kauppa ja ravitsemis- palvelut.


Laatutyö ruokaketjussa - kurssi. Kaavio vireille tulleista ja ratkaistuista valvonta-asioista . T-kirjaimella alkavia muotoiluja: Kaavio 1. Hän tähdentää, että palvelujärjestelmässä ei pidä erottaa fyysistä ja psyykkistä niin vahvasti kuin nyt tehdään. Pth mt- palvelut kaavio. Lähtökohtana on, että palvelut näkyvät asiakkaalle yhdenmukaisina keskittyen.


Organisaatiokaavio pdf-muodossa (479Kb). Perusturvan organisaatiorakenne. Sote-järjestämislaki ja maakuntalaki niihin liittyvine lakeineen lausunnoille toukokuun alkupuolella - kaavio aikataulusta. Kehitysvammaisten erityishuollon oman toiminnan palvelut.


Suunnitelmassa Kaarinan kaupungin tulee osoittaa, kuinka palvelut. KAAVIO AVOHUOLLON PALVELUJEN PIIRISSÄ OLEVAT. Hyvinvointiasemien lasten ja nuorten palvelut ja resurssit yhdessä oper.


Kokonaiskuvassa korostuvat, KAAVIO 2:. Kaavioissa havainnollistetaan sähköisen asiointilain, julkisuuslain . Asiointipalvelut järjestetään pääsääntöisesti palvelujärjestelmään tai sähköpostiin. Suomen koulutusjärjestelmä muodostuu: Koulutusjärjestelmä Suomessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit