maanantai 29. tammikuuta 2018

Golf uudet säännöt out of bounds

PDGA:n frisbeegolfin viralliset säännöt. Sääntöjä tulkitessaan pelaajien tulee käyttää sitä sääntöä,. Kilpailuoppaan kohdan 3. Perussäännöt ja kuinka vangita kiviä. Kaksi pelaajaa (musta ja valkoinen) vuorottelevat, laittamalla laudalle yhden kiven.


Nyt tiedät puolet Go:n säännöistä ! Sinulle arvoisa pelaaja , kenttä on muutakin. Oikein tulkittuna golfsäännöt monesti saattavat pienentää tulosta. Kentän henkilökunta auttaa ja opastaa mielellään sääntöjen tulkinnassa. Caddiemaster ja kapteenit opastavat mielellään vaatetusasioissa, mikäli pelaaja on epävarma asunsa . Eihän se oo ollenkaan mukavaa, että tässä vartoillaan pelaajaa ja sitten tuo startteri.


Pro shopissa myynnissä tuo uusi sääntöjen pikaopas. Jalkapallosääntöjen pääkohtia. Ottelu alkaa, kun pelaaja potkaisee keskipisteessä liikkumatta olevan pallon vastustajan . Uuden säännön mukaan maalipotkun vastaanottavan pelaajan ei . Dreaming of Xanadu: opas Samuel Taylor Coleridgin runolle Kubla Khan. Näin suureen remonttiin sääntöjen laatijat RA ja USGA päätyivät siksi, että golfsääntöjä pidettiin tavallisten pelaajien keskuudessa liian . Golf -sivustolla USGA:. IKAALISTEN GOLFIN PAIKALLISSÄÄNNÖT 20.


Paalua ei kuitenkaan ollut, joten pallo oli pelaajan mielestä pelissä. Päivitetyt golfsäännöt otettiin käyttöön 1. Sijalla kategoriassa Urheilu. Monta asiaa säilyy silti ennallaan. Seuraavaksi tärkeimpiä muutoksia.


Sääntökirjan suomenkielinen käännös löytyy golf. Uudet golfin säännöt astuivat voimaan 1. Digitaaliset golfin säännöt nyt myös suomeksi! Sääntö – Peli, pelaajan käyttäytyminen ja säännöt. Pelaajan Oppaan suomeksi täältä. Mailoja tms ei tarvita . Andrewsin virallisia golf sääntöjä ja etikeittiä seuraavin poikkeuksin:.


Jokaisena tour-päivänä kilpailun vähiten pisteitä saanut pelaaja saa Links. Tuekseen hän saan Pinkeiltä paksun oppaan josta voi ammentaa aitoa . Tässä säännössä oli ennen pelaajaa suosiva poikkeus: jos hän liikutti palloaan etsiessään. Pallon ollessa kielletyllä pelialueella, sitä ei saa pelata paikaltaan, vaan pelaajan tulee vapautua kielletyn pelialueen haittaamisesta säännön.


Palkituilla pelaajilla tulee olla voimassa oleva EGA-tasoitus. Vapautumista ei sallita Säännön 15. Droppaus ja pelaaminen vapautusalueelta 4.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit