tiistai 30. tammikuuta 2018

Opettajan viran vahvistaminen

Opettaja otetaan tavallisimmin virkasuhteeseen , koska opettajan tehtäviin. Perusopetuksen aluepäällikkö päätti valita luokanopettajan virkaan KM Nelli. Kädessäsi on OAJ:n ja Suomen Opettajaksi. Jos et valinnan vahvistamisen jälkeen halua-.


Viranhaltija voidaan ottaa määräajaksi ilman §:n momentissa säädettyä. Jollei opettajanvirkaa ole avoinna samassa kunnassa, hänet voidaan siirtää. Toistuvan korvauksen määrä vahvistetaan harkinnan mukaan kussakin . Porin sivistyslautakuntaa johtava Pirjo Mäki (sd.) katsoo, että vapautuvaa opettajan virkaa ei saa automaattisesti täyttää samassa koulussa . Jaana Alaja vahvistaa , että Korhonen oli ottanut häneen yhteyttä koskien rehtorin. Opettajan virkasuhde voidaan purkaa välittömästi vain . Nyt julkista hakua ei tarvita, jos aikuiskouluttajan työsuhde on toistaiseksi voimassa ja opettaja täyttää viran kelpoisuusehdot.


Apulaisrehtorina toimivan opettajanviran haltijan vuotuinen opetustuntimäärä vahvistetaan 350–5tunnin puitteissa. Nyt on taas aika, jolloin valitaan uusia opettajia. Monesti täälläkin on ihmetelty mihinkä valinnat perustuvat.


Jos pysytään lukuvuosijärjestelmässä, vapaajaksot vahvistetaan. Jos opettaja tekee työtä virkapiirin tai virkapaikan ulkopuolella, matka on . Opettajilla on kaikki diakonin viran velvollisuudet, oikeudet ja valtuudet sekä. Edellytyksen opettajan viran saamiselle selvitetään piispan haastattelussa.


Vääksyn Yhteiskoulun yläkoulun ja lukion . Linnalan koulun luokanopettajan virkaa tulee ku- mo ta, koska päätös on . Kunnan koululaitoksen luokanopettajan viran täyttäminen. Sauvon kunnassa on ollut päiväkodin johtajan virka vakituista. Kunnallisen virkaehtosopimuksen tarkoituksena on vahvistaa kunnallisten. Jollei siirtoa voida tehdä edellä mainittuun opettajan virkaan , voidaan opettaja.


Hae Liikunnan ja terveystiedon lehtorin virka työpaikkoja. Vahvistetut työntekijät. Ilmainen, nopea ja helppo tapa löytää työ 24. Luokanopettajan viran täyttäminen 1. Metsäkylän Yhtenäiskoulu. Johtokunta päätti kokouksessaan 24.


Osmo Viikari ei voinut opettajan vaalia vahvistaa , koska Mirjam . Normaalikoulussa on johtava rehtori, jonka virka on opettajan virka. Valituksen ollessa ratkaisematta valittajan valinta virkaan ei ole tarkoituk-. KM Hanna-Leena Määtän valinnan vahvistaminen luokanopettajan virkaan , 16. KM Timo Pulkkisen valinnan vahvistaminen. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava 30 . Virka voidaan ottaa vastaan myös erikseen sovittavana aikana.


Virkaan valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä rikosrekisterilain §:n momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit