torstai 18. tammikuuta 2018

Liiketila kaukajärvi

Kauppalehden liiketilahausta löytää vapaat myytävät ja vuokrattavat liiketilat helposti ja nopeasti. Näkyvä paikka, hyvät yhteydet. Asiakaspysäköinti kadun toisella puolella olevalla liiketilan parkkipaikalla. Sijoitukseen tai omaan käyttöön.


Kaukajärven kattavat palvelut vieressä. Liiketila 3-huonetta, keittiö ja wc. Risteysalueen vastakkaiseen kulmaan kaavaillaan uutta liikekeskusta. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!


Tampere, Kuokkamaantie 8. Tarjoamme monipuoliset toimitilaratkaisut ympäri Suomea. Vuokraamme ja kehitämme toimitiloja pääkonttoritason toimistoista erikokoisiin liike- ja . Yksi neliön liiketila on vielä vapaana. Panasonic on kehittänyt erityisesti liike- ja toimistotiloihin sopivia ratkaisuja, joissa investoinnin tuotto on pyritty maksimoiman.


LIiketila on MYYTÄVÄNÄ. Myynnissä kaukajärven parhaalta paikalta, pääkadun varrelta, . Elinkeinotoimen tehtävänä on toteuttaa osaltaan Leppävirran asuin- ja yrityskuntastrategiaa. Tehtävänä on vaikuttaa uusien . Puun ääntä vaimentavat ominaisuudet . OPTIMAALISEEN ILMANSUUNTAAN KOHTI HISTORIALLISTA KARTANOPUISTOA JA KAUKAJÄRVEÄ KÄYTTÖNIITYN YLI. Toisessa projektissa rakennetaan tukihuoneistoasuntoa sekä liiketila. Olemme luotettava ja vastuumme tunteva yhteistyökumppani rakennus- ja rakennuttajaliikkeille, kiinteistö- ja taloyhtiöille, julkisyhteisöille sekä teollisuuteen.


Asuntojen, varastojen, liiketilojen ym. Talliosake tarjoaa korkeatasoisia autotalleja, varastoja ja toimitiloja autoilijalle, yrittäjälle, harrastajalle, sijoittajalle - Talliosake. Kun alueelle saadaan lisää yrityksiä ja palvelut . Huoltoyhtiö: Kartanon Kiinteistöpalvelut Oy, p. Tuotamme kiinteistö- ja toimitilakehittämisen palveluja yksityisille, julkisille ja yleishyödyllisille toimijoille. Edustamme monipuolista suunnitteluosaamista, jota teemme tavoitellen laadukasta jälkeä . Posts about liiketilat written by Juha Kostiainen.


Aina tilan löytäminen jäi jostain kiinni, esimerkiksi tarjolla oleva tila oli liian iso . Kerrostalon perusparannus (asuntoa, liiketilaa ), Rakennuttaja: As Oy Ainanlinna. Ammattitaidolla rakennetut ja saneeratut kodit, liiketilat ja teollisuuskiinteistöt ovat. Matot yrityksen tiloihin.


Matto on yrityksen käyntikortti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit