maanantai 29. tammikuuta 2018

Usa asukasluku

Usa asukasluku

Yhdysvaltain väestönlaskentaviraston mukaan 31. Intia: noin miljardia. USA : noin 3miljoonaa. Indonesia: noin 2miljoonaa. Brasilia: noin 1miljoonaa. Pakistan: noin 1miljoonaa.


Usa asukasluku
Usa asukasluku

Tuolloin pariskunnat lykkäsivät lasten . Maa on pinta- alaltaan ja väkiluvultaan yksi maailman suurimmista valtioista . Asiakkaita palveleva Elsie Eiler, 8 on nimittäin kaupungin ainoa asukas. Väkiluku , Väestönkasvu, Elinajanodote, Pinta-ala. Pääkaupunki Washington DC.


Asukasluku 3miljoonaa. Maapallon väkiluku nelinkertaistui kahdesta liki kahdeksaan miljardiin alle vuosisadassa. Jatkon suhteen YK:n väestöennusteissa on vaihtelua . Euroopan väkiluku laskee samalla . Vaikka Kiina saavutti yhdeksän mitalia, sen järisyttävä miljardin ylittävä asukasluku tietää sitä, että maa . WASHINGTON-Kauan odotettu laskennallinen hetki, jolloin maapallon väestö kasvaa kuuteen miljardiin, on jo ehkä koittanut. Puuttuu: usa USA:ssa sama ongelma kuin Suomessa – syntyvyys painuu. Itsehallinto, osa Tanskan kuningaskuntaa.


Usa asukasluku
Usa asukasluku

YHDYSVALLAT, 7○ EU, 79 . Vaikka asukasluvun ja kaupunkien kasvut oli nopeaa, niin kasvu oli silti hidasta . Salon väkiluku laski viime vuonna ennätyksellistä tahtia. Tampereen virallinen väkiluku oli 31. Markkinat ovatkin 3miljoonaa.


Usa asukasluku

Espoon asukasluku oli tämän vuoden alussa. Sen sijaan niillä alueilla, jotka kuuluivat Länsi-Saksaan, on väkiluku. Atlantan asukasluku on noin.


Madonna di Campiglio on suhteellisen pieni kylä, jossa vakituisia asukkaita on vain n. Hiihtokauden aikana kylän asukasluku tosin . Näin Lahden väkiluku on muuttunut – katso kattava graafi. Lontoon väkiluku nousee lähiviikkoina uuteen ennätykseen. Pääuskonto: Islam Vainoamisen syy: Ääri-islam ja etninen sorto.


Auta Afganistanin vainottuja kristittyjä . Maan pinta-ala on noin 243. Kansantasavalta, Korean Demokraattinen Kansantasavalta, Japani ja USA. Venäjän asukasluku on 14milj.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit