torstai 25. tammikuuta 2018

Myytävät yritykset pori

Myytävät yritykset pori

Aivan Porin keskustassa, Porilaisten rakastaman erittäin laadukkaan ravintolan liiketoiminta. Ravintola on toiminut Porilaisten ja täällä vierailevien turistien ja . Metallialan yrityksen liiketoiminta. Ympäristöalan yrityksen koko osakekanta. MYYTÄVÄNÄ KANNATTAVAN RAKENNUSALAN YRITYKSEN LIIKETOIMINTA. Tämä ei kuitenkaan tarkoita ilmaista yritystä , vaan sitä, että myyjä on valmis neuvottelemaan hinnasta kanssasi.


Myytävät yritykset pori

Tutustu ensin kohteeseen ja tee sitten myyjälle . Onko mielessäsi yrityskaupat? Katso tästä myytävät pienyritykset ja ota rohkeasti yhteyttä. Myydään yritystoiminta. Myyntiin pysyvän sairauden takia joko kokopäivätyöksi tai lisähommiksi yrittäjälle.


Liiketila Karhukorttelissa Asunto Oy Porin Kontiossa. Hyväkuntoinen liiketila vilkkaasti liikennöidyllä paikalla, Keskuskadun ja Tapalankadun kulmauksessa. Ryhdikäs talo lähellä palveluita, talo ollut uudesta asti samalla omistajalla. Porin Toimitilat Oy vuokraa omistamiaan toimitiloja ja Teknologiakeskus. Asiakkaanamme on yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita.


Myytävät yritykset pori

Kiinteistötoimisto Helvi Ylikruuvi LKV - Etuovi. Katso lisätiedot ja tarjolla olevat kohteet. Asuntomessut on markkinapaikka asumisen alan yhteistyökumppaneille kuten rakennus-, remontointi-, sisustus- ja viherrakentamisalojen yrityksille , . Suomen sisukkainta korista BC Sisu - ihan paras tiimi Tua no ni, BC Sisu o aito ja ainoa porilainen korisseura.


Myytävät yritykset pori

Meil liikkuu korikse parissa lapset, naiset ja . Forumin lukuisat ravintolat ja kahvilat tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja lounaalle, päivälliselle tai rennompaa kahvitteluun. Myytävät kiinteistöt ja tilavuokraus. Yritystontit ja toimitilat. Toimipisteemme sijaitsee Porissa aivan Puuvillan piipun juurella. Palveluihin kuuluvat mm.


Aittaluodon teollisuusalue sijaitsee Porin keskustan tuntumassa Kokemäenjoen rannalla. Asiakaskuntaamme kuuluvat niin yritykset kuin myös yksityistaloudet, ja meillä on. Uusi koti, hyvä sijainti. TAKK on ammatillinen aikuiskouluttaja ja yritysten kehittämiskumppani.


Myytävät yritykset pori

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus. Seuraamalla saat vilkaisuja TAKKin arkeen. Valtuustotalo Suokatu D-rappu, 3. Millaisen kehitysloikan otat tulevaisuudessa? Kilpailun aihe oli hetkellisesti vaikea keksiä, mutta hetken pohdiskelun . Hankkija – pieniin ja suuriin hankintoihin Hankkija on uraauurtava yritys maanviljelyn, eläinten ruokinnan ja hoidon, maatalouskoneiden, puutarhanhoidon, .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit