tiistai 20. helmikuuta 2018

Kainuun sote ajanvaraus

Laboratorion ajanvaraus. Pääterveysaseman vastaanoton toiminta perustuu ajanvaraukseen. Ajanvaraus laboratoriopalveluihin. Näytteenotto vain ajanvarauksella. Soten pöytäkirjat ovat . Mikäli ajanvaraaminen netissä ei onnistu, voit myös soittaa NordLabin keskitettyyn ajanvarausnumeroon.


Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. Asiointi vain ajanvarauksella. Nordlab laboratorion sähköinen ajanvaraus. Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä. Asiakasohjausyksikkö tarjoaa myös ilman ajanvarausta ikäihmisille ja heidän läheisilleen . KAINUUN SOTE – KUNTAYHTYMÄ, PERHEPALVELUT.


KORPITIEN JA KONTIOMÄEN KOULUT, . II ja IV perjantai Kontiomäen koulu, n. KAJAANIN OMT- FYSIOTERAPIA OY. Kajaanissa ja Sotkamossa. Virka-aikana päivystys hoidetaan . Lyhytaikaishoidon ajanvaraus.


Kainuun sote ajanvaraus

Erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat. Päivystävä hoitaja, hoidon tarpeen arviointi, ohjaus, neuvonta ja ajanvaraus. Voit tulla ilman ajanvarausta , mutta varaudu jonottamaan ja todistamaan henkilöllisyytesi. Kun esität reseptin uusimispyynnön, tarvitset mukaasi listan kaikista . Muistiluotsi asiantuntija- ja tukikeskus. Asiakasohjaaja on tavattavissa ilman ajanvarausta joka toinen torstai klo - 10.


Kainuun sote ajanvaraus

Päivystyspotilaille annetaan ohjeellinen ajanvaraus. Koulu- opiskeluterveydenhoitaja . Sosiaali- ja terveyspalvelut verkossa. Viestit, lomakkeet, asioinnit, seuranta ja ajanvaraus.


Kainuun sote ajanvaraus

Annan suostumukseni tietojeni hakemiseen . Kurtelius Kristiina, Peltokallio Kristina. Sähköpostiosoitteet ovat etunimi. Kirsi Fomin, osastonhoitaja. Omasote tarjoaa työkaluja, valmennusta.


Mahdolliset kaavaehdotusta. Päivystävä pappi on tavattavissa ilman ajanvarausta arkipäivisin klo 10–12. Asiakkaat ajanvarauksella , liukuman käyttö välillä rajallista. Geriatrien päivien säännönmukaisuus . Vastaanotto torstaisin klo 8-1 ilman ajanvarausta 8. SoTe - Valinnanvapaus (Jyväskylän kaupunki).


Kainuun sote ajanvaraus

Riitta Flinck, Espoon kaupunki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit