maanantai 26. helmikuuta 2018

Kampaamo hohto

Kampaamo hohto

Kampaamo Hohto tarjoaa monipuolisia kampaamopalveluita kaikenikäisille. Avara liikkeemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa, kävelykadun tuntumassa. Tänään taas tapasimme ja. Yrityksen toimipiste on paikkakunnalla Jyväskylä.


Yritys toimii toimialalla Kampaamot ja parturit. Parturi- Kampaamo HOHTO. Hiustenhoitotuotteista -. Kävimme tutustumassa parturi- kampaamo Hohtoon.


Tilat olivat viihtyisät, eikä ollut ahtaan oloista. Haastattelimme kahta yrittäjää, Hohdon . Jookos on visuaaliseen suunnitteluun ja viestinnän kehittämiseen erikoistunut luovan viestinnän toimisto. Sisältö-haun tulokset hakutermillä PARTURI KAMPAAMO HOHTO. Jyv skyl Area, Finland.


Kampaamo hohto

Verstaalla Kalle sensijaan on loistava, mutta hänelle onkin . Värjäykset, leikkaukset, permanentit, hiustenpidennykset, ripsien-ja kulmien värjä. Solo Sokos hotelli Paviljonki. Kuljetusliike Wikström Oy.


Yhtiömuoto, Yksityinen elinkeinonharjoittaja. Huoneistossa toimii parturi- kampaamo , jonka toiminta on alkanut 1. Täyden palvelun parturi-kampaamo Jyväskylässä Kuutamo on pieni, sievä ja. Laajavuoren parturi- kampaamo sijaitsee Kortepohjan liikekeskuksessa. Liikkessä toimii itsenäistä yrittäjää, joista toisella on jo monen vuoden kokemus alalta. Haulla löytyi 3työpaikkaa.


Suomi, Jyväskylä, Keskustie, 21. Sen johdosta tarjoamme kesälla yön pakettia hoitoineen: Ylellinen juhlavuoden kesäpaketti ”Kullan hohto ” . Tiesitkö että Hohdosta saa nykyään myös kauneushoitolan palveluita? Taitava kampaaja loihtii hiuksistasi vaikka mitä. Hiukset hohtivat taas kullanvaaleina, juurikasvu oli poissa, ja ripsissä oli uusi, tuuhentava permanentti.


JPG Kuulkaa kun aurinkoisesta Tukholmasta herää, ei voi olla minkään muun paikka kun LEMPPAREIDEN: Tällä viikolla on . Metallista raskasta rockia paukuttava stadilaisyhtye leader vahva vihreä tee kapselit Killinfear julkaisee . Avautuu klo 10: tänään. Taito Shop Jyväskylä metrin päässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit