tiistai 27. helmikuuta 2018

Ammattikorkeaan hakeminen

Opiskelijat pöydän takana läppärit edessään. Miten opiskelijat valitaan? Mitä AMK:ssa voi opiskella? Koulutusten kuvauksista saat tietoa koulutuksista ja niihin hakemisesta. Tarkista sinua kiinnostavien koulutusten hakukelpoisuusvaatimukset.


Pääsyvaatimukset ja hakeminen ammattikorkeakouluun. Ammattikorkeakouluihin haetaan pääsääntöisesti korkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa. Turun ammattikorkeakouluun haetaan opiskelemaan yhteishaussa.


Lapin AMKissa voi opiskella tutkinnon päiväopiskeluna tai työn ohessa. Ensimmäinen hakuaika päättyy 31. Varasijoilta hyväksyminen p. Täytä yhteishaun hakemus osoitteessa Opintopolku. Hakeminen avoimen AMK :n väylällä tutkintokoulutukseen.


Hakukelpoisuus amk -tutkintoon johtavaan koulutukseen. Palvelu ohjaa sinua hakemuksen täyttämisessä ja antaa tietoa hakemisesta. Lisähaku päättyy huomenna 2. Tutustu syksyn yhteishaun hakuohjeisiin ja hae 4. Vielä ehdit hakea ja aloittaa opinnot jo tässä kuussa!


Voinko hakea ammattikorkeakouluun kahdelle eri linjalle saman ammattikorkeakoulun sisällä? Saman ammattikorkeakoulu sisällä on . Tältä sivulta löydät kaikki SeAMKiin hakemiseen liittyvät asiat. Kysyttävää hakemisesta ? Toinen hakuaika alkaa (päivä-, monimuoto- ja ylemmät AMK -koulutukset. Haussa myös englanninkieliset koulutukset). Amk -koulutuksen hakijoiden taustat -raporteilla voi tarkastella amk -koulutukseen hakeneiden ​aikaisempia hakuja, opiskeluja ja Suomessa suoritettuja . Lue hakuohjeet Laurea- ammattikorkeakouluun ! Autamme mielellämme kaikissa hakemiseen liittyvissä kysymyksissä!


Voit myös opiskella amk - ja ylempään amk -tutkintoon johtavia koulutuksia monimuoto-opintoina, jotka on pyritty suunnittelemaan joustaviksi niin, että niitä voi . Voit hakea korkeakoulujen yhteishaussa ammattikorkeakoulututkintoon johtaviin opintoihin, jos olet suorittanut. Yrkeshögskolan Novia tarjoaa. Askeleet kohti Polamkia.


AMK -tutkinnot, Bachelor ja Master. Janakuva Hanki perustiedot. Hoitotyön opinnot johtavat sairaanhoitaja ( AMK ) -tutkintoon. Avoimen väylän erillishaku (avoimen amk :n opintojen perusteella).


HAMKissa opiskelet käytännönläheisen amk -tutkinnon tai työelämän tarpeisiin kehitetyn ylemmän amk -tutkinnon joko suomeksi tai englanniksi. Modernit oppimismenetelmät ja nykyaikaiset .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit