torstai 22. helmikuuta 2018

Lakineuvonta asuntokauppa

Minilexistä löydät maksutonta lakiapua ja lakineuvontaa sekä yksityisille että yrityksille. Saat maksuttoman, tuhansia. Milloin on kyseessä käytetty asunto ? Näille sivuille on koottu tietoa ja toimintaohjeita asuntokaupan virhetilanteisiin.


Asunnon myyjä vastaa tiedoista, jotka voivat vaikuttaa ostajan ostopäätökseen. Myyjän vastuu asuntokaupassa ja kiinteistökaupassa on suuri. Virheet ja puutteet ja on kerrottava ostajalle. Kun asuntokaupassa syntyy riitatilanne on parasta valita asianajaja heti alkuvaiheessa mieluummin jo ennen reklamointeja ja rakennusalan asiantuntijan . Oikeudellisesta avustamisesta Kuntotarkastukseen liittyvän asunto -osake- tai.


Turussa toimivat Yrityspalvelutalo Pappila Penkkala Group ja kiinteistönvälitysketju Aninkainen. Asuntokaupan virhe voi oikeuttaa ostajan hinnanalennukseen tai äärimmäisessä tapauksessa asuntokaupan purkuun. Lisäksi ostajalle voidaan määräta . Asuntokauppalain vastainen menettely ei johtanut siihen, että kauppa ei olisi sitonut ostajaa. Kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua koko Suomen alueella. Rajariita tonttinaapurin kanssa tai asuntokaupan purku.


Perunkirjoitus edessä tai testamentin teko mielessä. Lakimiehemme ovat osallistuneet alan neuvontatoimintaan ja luennointiin Rakenna-Sisusta-Asu -messuilla. Hoidamme kaikkia asumiseen ja asuntokauppaan. Lakimiestasoista neuvontaa asumisen kysymyksissä, kuten vuokrasuhteet, asunto -osakeyhtiö ja asumisoikeusasuminen. Ota yhteyttä puhelimitse tai chatilla ! Asunto -osakkeen osalta ostajan on vedottava virheeseen viimeistään kahden vuoden.


Lukija kyseli, voiko osakas saada puhelimitse ilmaisia neuvoja taloyhtiöön liittyvässä lakiasiassa. Asunto - ja kiinteistökauppariidat, urakkariidat sekä rakentamiseen liittyvät. Lakineuvontaa verkossa helposti ja asiantuntevasti – yksityisille ja yrityksille:.


Asuntokauppa sisältää myös lukuisan määrän erilaisia lakeja, säädöksiä ja vastuita,.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit