keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Vanuvuori ulkoilu

Mäen korkin huippu Ukko-Vanu on 2metriä merenpinnasta, joten . Vuori on kiinnostanut muotonsa kuin . En oikein ikinä ulkoillessa huomaa, miten pimeää ympärilläni on! Taajama-alueiden reuna-alueilla olevat ulkoilu - ja virkistysalueet ovat. Virkistysarvo: Alue on kaupunkilaisten tärkeä ulkoilu -, liikunta-, sienestys-, ja marjastusalue. Yleiskaavassa määritellään . Sieltäkin löytyy reippaita nousuja.


Vanuvuori ulkoilu

Niistähän Kuopiossa ei ole puutetta:) PUTSKUA! Alueella on paljon rantaviivaa, . Protect-sarjan materiaali pitää tuulen ja kevyen vesisateen loitolla, ja kevyt 60g vanuvuori on ihanteellinen syksyn viileissä. Pääkäyttötarkoitus: Ulkoilu. Yhteys Hiltulanlahden koululta.


Takki kannattaa valita vuodenajan sekä ulkoilun intensiivisyyden mukaan. Icepeak housut miehille. Tämä hengittävä tuote on valmistettu kaksikerroksisesta kankaasta.


Vedenpitävä kalvo on yhdistetty toiminnalliseen materiaaliin. Vanuvuoren rakentamisalueilta. Osasto, Ulkoilu - ja urheiluvaatteet. Oxdog ulkoilutakki, jossa lämmin vanuvuori. Naisten softshell takki urheiluun ja ulkoiluun.


Miesten vanulliset AWS active ulkoiluhousut. Nyt kauppoja hierotaan kahdesta tilasta, joiden maapinta-ala on yhteensä . Miellyttävä ja toiminnallinen softshell- materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote on vettä hylkivä ja tuulenpitävä.


Vanuvuori ulkoilu
Vanuvuori ulkoilu

Tuotteen veden- ja tuulenpitävä Icetech-materiaali sopii aktiiviseen ulkoiluun ja sen hengittävyyden ansiosta tuote. Tarranauhat kiinnitetään huolellisesti jotta tossut pysyvät ulkoillessa mukavasti. Kangas 1 polyesteriä.


Takissa useita taskuja. Vahvikket polyesteriä ja. Päällinen on kestävää ja ekologista. Soveltuu loistavasti sekä ulkoiluun että rentoon vapaa-aikaan. Kevyet housut ulkoiluun.


Vanuvuori ulkoilu

Varustaudu ulkoiluun säänkestävillä Reima -tuotteilla! Mukavat Trekking- ulkoiluhousut soveltuvat kaikenlaiseen ulkoiluun. Istuvat ja tyylikkäät housut! Näkyvästi sijoitetut. Black Insulation Eco takaa parhaan suorituskyvyn jokapäiväisessä ulkoilussa.


Päivät ovat kuluneet ulkoilun merkeissä metsämaisemissa koirien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit