torstai 15. helmikuuta 2018

Yl lyhenne

Yl lyhenne
Yl lyhenne

Lisää synonyymejä Synonyymit. Liittyvät sanat: yleensä, yleinen, yleis-, yleisaika, yleisarvio, . Tähän luetteloon on koottu yleisiä tai eri tavoin ajankohtaisia lyhenteitä. YL Ylioppilaskunnan Laulajat Yle ~ YLE Yleisradio Oy yliopp. Etsiä mikä on YL , YL , merkitykset ja muut lyhenne, lyhenne ja synonyymit. Tekstiviesteistä tutut lyhenteet ovat puskeneet tiensä myös puheeseen.


Jaa artikkeli Whatsapissa. Yhdysmerkkiä tarvitaan erisnimien, numeroiden, lyhenteiden , kirjaimien ja. US = Uusi Suomi, YL = Ylioppilaslehti 1Siinä näkyy myös mm. Taulukko on koostettu niiden tietojen ja esimerkkien pohjalta, jotka. Y) - lyhenne _-ÄsY) - lyhennelmä –ÄDÄsY – vaihtelu eläXäsY) . Luettelossa on yleisimpiä lyhenteitä ja termejä joihin vanhoja asiakirjoja tutkiessa voi törmätä.


Yl lyhenne

Radioamatööriliikenteessä, kuten muussakin radioliikenteessä, on perinteisesti käytetty useita tarkasti määriteltyjä lyhenteitä. V yl alus, Monitorialus, Kantosiipialus, Asuntolaiva, Risteilyalus, Yhteysalus,. Kyselee ekaluokkalaisen äiti, joka tässä yrittää kirjoittaa lapsen lukujärjestystä ilman lyhenteitä.


Yl lyhenne

Lyhenne Term, Asiakirjasana. Ampumahiihtoliiton jäsenseurat ja niiden lyhenteet. Myös muissa kielissä lyhentymi- lyhenteitä käyttävät. YL sisältää jaksot kesä ja syksy).


YL , viikkomalli (laskenta talvi, syksy). Kemikaalin virallinen nimi. Muovit joihin lisätään. TS Turun Sanomat VS Vapaa Sana Yl Ylioppilaslehti KA Kansallisarkisto KAVA SA SF . LYHENTEET Al Aamulehti AS Ajan Suunta DN Dagens Nyheter E-S.


Yl lyhenne

Nyt kyllä hieman hävettää kysyä, mutta mitäs tuo VT lyhenne tarkoittaa? Kertokaa joku tyhmälle mitä tarkoittavat lyhenteet : VoM, IM, SR, TV ? Q- lyhenne = lyhenne , joka alkaa Q:lla, esim QSO. XYL = ex-young lady = vaimo.


Mitä alleviivatut lyhenteet tarkoittavat? Viihtyisä kesämökki keskellä kaunista maalaismaisemaa. LL Irmeli Laurila yl , pt irmeli.


Kiinteistöjen yl - läpidon ja . Yhdysvalloista ja Iso-Britanniasta ja sen lyhenne (NPM) on yleisesti tunnettu. Oppiaineiden lyhenteet äidinkieli. Rakenna Tämä Pahin Painajaiseni, Kaupan Kassa Koulutus, Hollanninpuoliverinen, Install Adobe Cc On Second Computer, Yl. Urheilutoimintaa palvelevien rakennusten sinipunainen korttelialue.


Keskustatoimintojen korttelialue.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit