maanantai 26. helmikuuta 2018

Myydään majoitusyritys

Katso myytävät yritykset majoitus -, ravintola- ja elintarvikealalalta. Pääkaupunkiseudun tuntumassa kauniilla paikalla järven rannalla. Yli 1hengen kapasiteetti.


Myydään majoitusyritys

Liiketoiminta myydään tarjousten perusteella eläk, . Tunnetun melontareitin, Oravareitin, varrella oleva Sulkavan Oravanpesät -nimellä tunnettu. Ulosmitatut kiinteistöt hotelli ja majoitus - ym. Kiinteistöt myydään yhtenä kokonaisuutena vuokralaisen vuokraoikeus pysyttäen. Onko mielessäsi yrityskaupat?


Katso tästä myytävät pienyritykset ja ota rohkeasti yhteyttä. Myytävänä luonnonkauniilla ja rauhallisella ha järvenrantatontilla majoitusyritys ,. Asunnon voi hyvin myydä itse, kunhan on valmis näkemään asian eteen . Sijainti, Keski- Pohjanmaa. Oikaistu liikevaihto, EUR. Mökki järven rannalla vapaa 6. Asuntomessut), Mökit ja loma- asunnot. Vaskojoen rannassa mäntykankaalla viihtyisä kelomökki.


Päärakennuksen ikkunoista voit . Oletuslajittelu Hinta Tyyppi. Rantakartanon majoitushuonetta ovat varattavissa ympäri vuoden. Vuodepaikkoja lisävuoteineen 40 . YIT:n entinen, mökin lomakeskus, joka myydään kokonaisuutena. Lomarengas - vuokraamme mökkisi puolestasi. Tunnus: TYE2RH009E Laajuus: op (h) Ajoitus: 3. Kieli: suomi Opintojakson taso: ammattiopinnot Opintojakson tyyppi: vaihtoehtoinen.


Lohen Lomakeskus myynnissä yrittäjän eläkkeelle siirtymisen johdosta. Yhtiö harjoittaa majoitus - ja ravitsemusliiketoimintaa Kemijärvellä omalla tontilla . Alkoholijuomien anniskelussa ja myynnissä on noudatettava. Myydään menestyvä grillikahvio Varsinais-Suomessa. Myynnin maksimointiin keskittyvät lentoyhtiöissä kehitetty Yield-management sekä. Käsitteet ja määritelmät.


Myydään majoitusyritys

Asuinmaa (country of residence) määritellään maaksi, jossa henkilö on asunut suurimman osan edellisen kuukauden . Hanki asunnot, tilat ja tontit edullisesti Nettimarkkina. Lasivillat ovat osa Ruka Safariksen Iisakki Village kokonaisuutta. Lasivillasta löydät vuoteet kahdelle, minikeittiö, wc ja suihku. Aamiainen sisältyy hintaan.


Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa on matkailu-, majoitus -, ravintola- ja vapaa- ajanpalvelualan sekä niihin liittyvän hyvinvointipalvelualan yrittäjien ja . Majoitus ja pitopalvelu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit