torstai 31. toukokuuta 2018

Kultainen kolmio islanti

Kultainen kolmio islanti
Kultainen kolmio islanti

Se on kooltaan neliökilometriä ja syvyydeltään yli 1metriä. Aluksi matkaamme Euraasian ja Pohjois-Amerikan mannerlaattojen . South Region, Islanti TripAdvisorissa. Kaupunkikierroksella Reykjavikissa näemme mm. Islanti on mystinen, ja jollain lailla kunnioitusta herättävä maa.


Kultainen kolmio islanti

Lähde ainutlaatuiselle matkalle ihmeiden Islantiin ! Luontoturistille Islanti alkaa Reykjavikin ulkopuolelta. Lähde Joensuun Pohjola-Nordenin kanssa Islantiin ! Majoitus keskitason keskustahotellissa yötä aamiaisella. Islannin tärkeimpiin nähtävyyksiin näemme mm. Eksoottinen Islanti 28.


Thingvellirin luonnonpuisto, eli Kultainen Kolmio , jolla nimellä kierrosta . GOLFIA satujen saarella. Hieno uutuusmatkamme geysirien. Islanti ja sen pääkaupunki Reykjavik on äänestetty Lonely Planetin Best.


Kultainen kolmio islanti

Ekskursion suunnittelu Sunnuntai 1. Kultainen kolmio ja tuliperäinen Reykjanesin niemimaa) bussilla tai . Saapuminen Reykjavikiin Maanantai 2. Ajeltiin Kultainen Kolmio ja sitten toisena päivänä muuten vaan lännessä, . Vihdoin alkaa Eurooppa olla hanskassa eli maapisteet. Seuraavan päivän valjetessa oli vuorossa paikallinen kultainen kolmio , . Kultaisen kolmion reitti, johon kuuluu Thingvellir, joka on kuuluisa . Matka Islantiin , satujen ja saagojen saarelle, on matka tarun ja todellisuuden rajamaille. Vehreät laaksot, joita halkovat kristallinkirkkaat joet, vaihtuvat hetkessä . Teemme halki laavakenttien kokopäiväretken Kultaiseksi kolmioksi kutsutulle.


Kultainen kolmio islanti

Mahdollisuus lähteä lisämaksulliselle retkelle Kultaiselle kolmiolle. Geysirin kuumat lähteet, . Tämän postauksen perään saa laittaa mitä tahansa Islantiin liittyviä kysymyksiä. Hotelleista voi varata näppärästi kaikkia retkiä.


Suosituimpia ovat kultaisen kolmion kierros . Islanti – mutalähteiden, löyhkäävän juomaveden, tulivuorten, sateen ja. Palautteen perusteella ryhmämatka Islantiin sujui hyvin ja matkustajat olivat. Autonvuokraus Reykjavikin lentokentältä on helppoa!


Fysi Partners järjestää pitkään toivotun opintomatkan Islantiin - geysirien, vesiputouksien ja. Lukemattomia muuntelu- ja yhdistelymahdollisuuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit