perjantai 18. toukokuuta 2018

Rai mittari mielenterveys

Rai mittari mielenterveys

Terveydentilaa kuvaavia mittareita. RAI -järjestelmän mittareita. Hoitosuunnitelman apuvälineet.


Meillä ei ole aiemmin päihde- mielenterveystyössä ollut käytössä säännöllisiä toimintakyvyn mittareita. Tuntuu hyvältä, kun meillä on nyt yhtenäinen toimintatapa . RAI: täydennysosio, mielenterveyskysymykset asiakkaan palvelutarpeen arvioinnissa. Lasten ja nuorten mielenterveys - ja kehitysvammapalvelujen interRAI-ChYMH- DD –väline. Kotihoidon Rai järjestelmään kuuluvat mittarit.


Psykiatrisen sairaalahoidon RAI ( mielenterveys RAI ) . RAI CMH ( mielenterveys - RAI ) -peruskoulutus hoitajille. Liite RAI : Palvelutarvetta kuvaava MAPLe - mittari. Tavoitteena on että palvelut. Päihde-, mielenterveyspalvelut.


MiniMental ja SPPB ikäihmisillä tai RAI tai RAVA. CAP4- MITTARI ELI LAITOSHOITOON JOUTUMISEN UHKA. RAI ja RAVA arvojen määrittäminen. Mahdollisesti vielä jatkossa lisäksi mittarit CAPS tai CHESS. Tampereella on kehitetty riskimittari , joka ennustaa säännöllisen.


RAI =Yksilön arviointiväline. CPS- mittari muodostuu viidestä muuttujasta: lähimuisti,. Vertaisarviointia ja yhteisiä mittareita tarjoavaa laatutietokantaa kehitetään koko ajan. Esimerkiksi suljettaessa mielenterveyspalvelujen toimintoja kuten.


Rai mittari mielenterveys

Vaikka RAI :n eri osiot ja mittarit voi laskea käsin kaavakkeista, joustava ja . RAVA ja RAI , jotka mittaavat asiakkaan. Stakes ja Kuntaliitto esittelivät mittarinsa terveystaloustieteen päivillä. Mittariarvot , tunnusluvut.


Mielenterveyteen liittyvät. Raisoft - ihmiseltä ihmiselle RAI interRAI interrai. Kansallinen mittaristo edellyttää konkreettista, nykyistä selkeämpää tavoiteasetantaa kustannustavoit- teen lisäksi myös. Mihin erilaisia toimintakyvyn arvioinnin mittareita käytetään? RAI on kansainvälinen laadun ja kustannusvaikuttavuuden arviointi- ja seurantajärjestelmä.


Asiakasrakenne ( RAI tunnusluvut). Psyykkinen toimintakyky kuvaa mielenterveyttä. Raisoftin toimitusjohtaja Robert Åström painottaa ja toteaa, että parhaimmillaan RAI on erinomainen työkalu . Lean (Paja) mielenterveys - ja päihdepalveluissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit