tiistai 22. toukokuuta 2018

Moi koputus

Moi Miten saan koputuspalvelun päälle Huawei honor Lite puhelimeen? Liittymän vaihdon jälkeen koputuspalvelu hävisi. Tänään kun vaihdoin liittymän teliasta elisaan niin tuli ongelma koputuksen kanssa.


Moi koputus

Vierailija: Eli miten saa koputuksen päälle Samsungin puhelimessa? Moi -mobiililiittymä on kummajainen Suomen kännykartalla. Kummastelimme usean sim-kortin sisältävää liittymää. Puuttuu: koputus Moimobile huijaa datalaskutuksessa!


Pitää nyt koputtaa puuta, ettei ala pankkikortilta hävitä rahaa. Pingviini koputtaa ja sanoo moi. Kirjaudu sisään lisätäksesi tähän kommentti . Moi , Tiistaina tuli tilattua opo, ja nyt lueskelen täältä ennakkon tietoja. Näin 15-vuotias Eetu Risikko hankki kesätyön: rohkea koputus yritysten. Hän oli edelleen hieman järkyttynyt äkillisen koputuksen aiheuttamasta säikähdyksestä.


Sori, en halunnut tulla koputtamatta sisään. Nuorimies koputti oveen muutaman terävän koputuksen. Ilta oli jo viilentynyt. Toni mietti ja vastasi: ” Moi. Tulin Kaapoo kattomaan.


Olkapäässä tuntui koputus. Asla kääntyi, ja siinähän seisoi Katja. Ai Nils, sinäkin täällä, moi. Tara on tarkastelemassa itseään peilistä, kun oveen koputetaan. Moi moi , äiti hypähtää tuolilta ja alkaa viittoilla: – Ole hyvä, Miika.


Ovi aukesi samalla siunaamalla ja ulkoa kuului huuto. Niina sanoi sen ilman, että jäi edes ajattelemaan. Toivottavasti innostuitte ideasta, koska . Muutamia oppilaita tulevat vastaan poistuen luvattomasti tai luvallisesti. Emmakin alkoi kikattaan ja rakas veljeni virnuili. Menin huoneeseeni ja puin farkut ja T-paidan päälle.


Sain juuri puettuksi kun kuulin koputuksen. Koputan , joku avaa oven. Nyt kun on meneillään flunssa kausi. Onneksi olen säästyny ( koputan puuta) lunssalta tänä talvena. Kerran näin sinut ruokakaupassa.


Moi koputus

Melkein koputin olkapäähäsi. Olisin sanonut moi , en vihaa sinua. En tiedä, olisiko sinulle ollut tärkeää kuulla . Nikke päätti nousta talon kuistille ja koputtaa oveen. Nikke koetti miettiä mitä sanoisi asiakseen.


Olihan hän täällä kyllä ennenkin ollut. Se lähti ruokalasta sanomatta moi. Illalla se odotti että Virve koputtaisi ikkunaan ja pyytäisi anteeksi sitä että oli ollut itsekeskeinen ja lukenut kirjoituksiin, .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit