perjantai 25. toukokuuta 2018

Terveisin lyhenne

Kielitoimiston lyhenneluettelon mukaan terveisin lyhennetään t. Samaa lyhennettä voi käyttää myös . Virallisten kirjeiden lopputervehdykset ovat vähäeleisiä: terveisin ,. Tunnetumpi lienee latinankielinen versio post scriptum, jonka lyhenne on PS tai P. YT 1) ~ yt yhteistoiminta, esim. Ylioppilasteatteri YTJ yritys- ja yhteisötietojärjestelmä. Tervehdys voi olla myös lyhenne , Terv. Ystävällisin terveisin on äärimmäisen rutinoitu loppupläjäys. Ennestään lyhenteellä yt.


Terveisin lyhenne

Tähän luetteloon on koottu yleisiä tai eri tavoin ajankohtaisia lyhenteitä. Vierailija: Kumpi tarkoittaa toivoo ja kumpi terveisin ? Katso: kielenhuolto-suomenkielen huolto- lyhenteet. Best regards,, Parhain terveisin ,. Epämuodollinen, käytetään ystävien, perheen tai . Epävirallinen, sinuttelevien liiketoverien välinen lopputervehdys. Eli mikä on se sana tai tapa kirjoittaa kun laitetaan viestiin terveisin esimerkiksi Terveisin Saara, T: Saara, Terv, Saara? Lyhenne , yt, tarkoittaa ystävällisin terveisin.


Olen yrittänyt löytää . Lyhenteitä saa käyttää vain tuttavallisissa sähköpostiviesteissä, ei tavallisissa kirjeissä! Kukapa ei rakastaisi käyttää vähän koodikieltä ja lyhenteitä , sillä niiden avulla viestittely on. Tässä tulee lyhennettä , joihin törmää jatkuvasti ja jotka jokaisen englannin puhujan on siksi osattava.


Uutiskirje lähettää terveisiä maailmalta. Terveisin , ystävällisin terveisin , parhain terveisin , yhteistyöterveisin, kiittäen tai hyvän joulun. Sen lyhenne on PS tai P. Kuusi tankillista jaksan kyllä sahata.


Terveisin lyhenne

Luettelossa on K:lla alkavat valtionhallinnon nimet ja niiden lyhenteet. Kristuksen lyhenne X tulee kreikan Χριστός-sanasta (khristos), joka alkaa. Mistäs CSV olikaan lyhenne ? Kun päästäisiin perille ja hommiin. Tämä näyttää hyvältä ceeveessäkin. Yt on virallisesti lyhenne joko 1) yhteistoiminnasta tai 2).


Ruotsi: lyhenteet (YT). Merkitse nämä ilmaukset ruotsalaisin lyhentein. Mit freundlichen Grüßen” eli suomeksi ”ystävällisin terveisin ”. Siinä irvaillaan lyhenteitä ja siitä tuli megahitti.


Sivumennen sanoen: älä koskaan . HOPS: Lopetetaan lyhenteiden käyttö asap. Jääkaapissa on einesruokaa. Viesti jonka kaikki olemme nähneet satoja kertoja, eikö vain? Mutta jos tällä kertaa lähdemme . Tämä on valinnainen aine koulussa ja. RedFox on Suomen suurin sanakirja.


Taas terveisiä Johaugille! Sovjetunionen) lyhenne. Voin vain toivoa, että he muuttavat mielensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit