perjantai 6. heinäkuuta 2018

Tammi kustantamo

Tammi on yksi Suomen suurimmista kirjankustantajista. Se on julkaissut korkeatasoista kotimaista ja käännettyä kauno- ja tietokirjallisuutta . Merkittävästi kustantamon perustamiseen vaikutti sosialidemokraattien . Omistaja ‎: ‎ Bonnier Perustettu ‎: ‎3. Toimitusjohtaja ‎: ‎Timo Julkunen Perustaja ‎: ‎ KK ‎, ‎ OTK ‎, ‎ Kansa-yhtiöt ‎, ‎ Osuusliike E. Utrion periaatteena oli, että Tammi ei kustantaisi puoluepoliittista. Werner Söderström Osakeyhtiön hallituksen . Kun sodan päätyttyä perustettiin kommunistien oma kustantamo Kansankulttuuri, Utriolla ei . Avainsana - kustantamo Tammi.


Tammi kustantamo

Esipuhe Keltaisen kirjaston perustaja, kustantaja Jarl Hellemann. Tuoreimmat uutiset aiheesta: Tammi. Potter -kirja julkaistiin suomeksi vuotta sitten, suosio ei laannu – kustantaja : Haluamme kutsua Rowlingin Suomeen. Yhteensä kymmenen kustantamoa ehti hylätä kirjan, kunnes lapsille. Kilpaa Tammi joutui käymään Pottereista ainakin yhden toisen . Tästä löydät suomalaiset blogipostaukset aiheesta KUSTANTAMO TAMMI.


Dust Jacket Condition: Dust Jacket . Kaikkiaan kustantamoja on montakymmentä. Koko Tammi -konserniin kuuluvat kustannusosakeyhtiön lisäksi kustannusyhtiö Kolibri, . Bakkei Heine: Meren aaveet. Kustannuspaikka: Helsinki. Kirjayhtymä ja Tammi esittelevät kevään kustannusohjelmansa ensimmäisen kerran.


Tammi kustantamo

Remes, Matti: Periaatteen mies. Siinä on mukana myös konsortion kolmas kustantamo Hanki ja jää. Viidestoista sotaromaani Kompakkajoen . Kukin suurista kustantamoista ottaa vastaan vuosittain tuhannesta.


Tammi kustantamo

Millaisia käsikirjoituksia kustantamot kirjoittajilta saavat? Join LinkedIn today for free. Kirja perustuu sotahistorioitsija Eeva Tammen tekemään kyselytutkimukseen Isän muisto ja sotaorpous kokemuksena.


Tammi kustantamo

Kyselyllä haluttiin selvittää muistoja talvi- . Mikä kustantamo hallitsee bestseller-listoja? Mitalisijoille (1–3) sijoittuneita kirjoja ovat julkaisseet Otava, WSOY, Teos, Tammi ja Like. Jos näin on, eivät he oikeastaan muuta voikaan . Ulospäin ei näy, että isojen kustantamojen välillä esiintyisi kilpailua.


Kuukausittaisia myyntilistoja silmäillään ja tulkitaan, mutta veri ei . Kirjakauppaan tulee myyntiin laaja valikoima Tammen , WSOY:n, Johnny. Tammen kustannustoimittaja Anne Ilves kertoo, että kustantamoon lähetetään vuosittain miltei tuhat käsikirjoitusta. Majander-Reenpää vakuuttaa, että WSOY ja Tammi säilyvät erillisinä kustantamona.


Tammi kustantamo

Niin Bonnierilla on ollut tapana tehdä yrityskaupoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit