maanantai 2. heinäkuuta 2018

Yhdistyksen ylimääräinen kokous esityslista

Yhdistyksen ylimääräinen kokous esityslista

Mikäli emme saa hallitusta kokoon, kokouksessa päätetään yhdistyksen sääntöjen §. Kokouksen esityslista tulee . YLIMÄÄRÄINEN YHDISTYKSEN KOKOUS. Yhdistyksen toimistotilat Mäkelänkatu 5 Helsinki. Esityslista eli asialista on kokouksessa käsiteltävien asioiden listaus. Asialistaan kirjataan ne asiat, jotka kokouksessa halutaan käsitellä sekä myös kokouksen. Sääntöjen 8§;n mukaan ylimääräinen kokous on kutsuttava koolle yhden (1) kuukauden kuluessa, kun yhdistyksen kokous tai hallitus niin päättää.


KOKOUSKUTSU : Turun KY:n ylimääräinen yhdistyksen kokous 11. Alla kokouksen asialista ja liitteessä esityslista. Ekan Illan Bileet ke 28.


Yhdistyksen ylimääräinen kokous esityslista

Mallit sääntömääräisten kokousten esityslistoista löydät liitteestä 3. Hallitus voi kutsua yhdistyksen ylimääräisen kokouksen koolle, jos se haluaa yhdistyksen. KOKOUKSEN LAILLISUUS, PÄÄTÖSVALTAISUUS JA OSANOTTAJAT. Linkki Jyväskylä ry järjestää yhdistyksen ylimääräisen kokouksen. Sääntöjen §:n mukaan kutsu yhdistyksen kevät – ja syyskokoukseen sekä ylimääräiseen kokoukseen on saatettava jäsenten tiedoksi. Esimerkki yksikokouksisen yhdistyksen vuosikokouksen esityslistasta.


Yhdistyksen ylimääräinen kokous esityslista
Yhdistyksen ylimääräinen kokous esityslista

Perustavan kokouksen esityslista (malli) - puheenjohtajan kappale. Ylimääräistä kokousta tarvitaan myös silloin, mikäli sääntömääräisessä kokouksessa. Prometheus järjestää yhdistyksen ylimääräisen kokouksen tiistaina 19. Skydive Finland ry:n ylimääräinen yhdistyksen kokous pidetään torstaina.


Kehys-Kepa ry:n ylimääräinen vuosikokous 19. Sama henkilö voi samassa yhdistyksen kokouksessa edustaa ja . Vahvistetaan kokouksen esityslista. Suoritetaan jäsenyhdistysten edustajien valtakirjojen tarkastus, todetaan edustettuina. SAL:n kokouksen esityslista liitteineen lähetetään jäsenyhdistyksille . Kutsun mukaan liitetään kokouksen esityslista.


Yhdistyksen ylimääräinen kokous esityslista
Yhdistyksen ylimääräinen kokous esityslista

Kunniajäseneksi voi yhdistyksen kokous kutsua hallituksen esityksestä henkilön, joka on erityisen. Hallituksen on julkaistava kutsu yhdistyksen varsinaiseen ja ylimääräiseen kokoukseen vähintään. Hyväksytään kokouksen esityslista. Ylimääräisen kokouksen esityslista on lähetettävä jäsenille viimeistään kolme . Ylimääräinen kokous pidetään, kun yhdistyksen kokous niin päättää tai kun.


Jäsenet käyttävät päätösvaltaansa yhdistyksen kokouksessa (YhdL 16§ ja 17§). Fortis ry:n ylimääräinen yhdityksen kokous järjestetään 20. Tervetuloa yhdistyksen ylimääräiseen kokoukseen to 10.


Uudistetut säännöt on esitelty kokouksen esityslistassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit