perjantai 24. elokuuta 2018

Kampaaja kuopio nettivaraus

Palvelemme kaikki asiakkaat ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Tutustu meihin ja varaa . Varaa aika parturi- tai kampaamopalveluihin. Parturi- kampaamo Heli. Kuopion parhaat kampaamot. Vapaat ajat helposti ja edullisemmin.


Suomen suurin kampaamo -, kauneus- ja hieronta-aikojen varaussivusto - Timma. Nettiajanvaraukseen. Tyylikkäitä leikkauksia, kauniita kampauksia sekä ihania hoitoja ja hemmottelua. Ammattitaidolla kaikki parturi- kampaamopalvelut.


Ilolla ja intohimolla asiakkaitaan palveleva Salong Twist löytyy vilkkaan Niiralankadun varrelta. Teemme hiustenleikkaukset ja hiusten värjäykset ammattitaidolla. Tarjoamme monipuolisia parturi- ja kampaamopalveluita. Kouluttaudun jatkuvasti.


Timman nettiajanvaraus otettu käyttöön! Hyvän olon talossa kosmetologi-, parturi- kampaaja - ja hierojaopiskelijat suunnittelevat ja tekevät. Varaa hyvää oloa itsellesi - Sokos tarjoaa asiakkailleen runsaasti erilaisia kauneuden ja hyvän olon palveluita. Juhlakampaus 1h 30min 75e.


Hiustalo tarjoaa monipuolisia kampaamopalveluja muodikkaista värjäyksistä ja leikkauksista laadukkaisiin erikoishoitoihin. VUOSIEN KOKEMUKSELLA TRENDIKÄSTÄ JA YKSILÖLLISTÄ HIUSMUOTOILUA. Hiuskulma Anna Miettinen tarjoaa kampaamopalveluita vuosien tuomalla . Hyvä Olo parturi- kampaamo ajanvaraus. Antamasi tiedot kerätään ja tallennetaan Osuuskauppa Varuboden-Oslan kampaamo - ja kauneudenhoitopalvelujen . Palvelen Sinua ilmeesi anu-virtanen-hiuskoulutuskeskus- kampaamo - kuopio uudistamisessa. Löydät meidät Kontiolahden keskustasta, osoitteesta keskuskatu 21.


Ilta- ja viikonloppuajat sop. Studio Amiliasta löydät parturi- kampaamo - ja kosmetologipalvelut. Meillä käytössä huippu uutuus. Tyynylaavankuja 2: ssa.


TYYLISI MUKAISTA HIUSMUOTOILUA VANKALLA KOKEMUKSELLA JA . Iloisen ja kiireettömän ilmapiirin P-K Elements tarjoaa sinulle yksilöllistä palvelua viihtyisässä ympäristössä. Liikkeemme on panostanut alamme parhaisiin . Petra Tapanila-Nokelainen. Kampaamopalveluiden lisäksi teemme mm. Liikkeissämme työskentelee useampi parturi-kampaajaa sekä kynsi- ja ripsiteknikko,Mikroblading artisti.


Työnkuvaamme kuuluvat kaikki parturi- kampaamo alan . Rekisteröidy (luo oma Solaris-bonustili) ja kirjaudu Solaris-etutilille! Saat rahanarvoisia etuja Solaris Kylpylöissä! Bonus-järjestelmää voi käyttää hyväksi vain .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit