tiistai 21. elokuuta 2018

Kirjeen lopetus

Kirjeen lopetus
Kirjeen lopetus

Kuten kirjeen aloitukseen ja päiväykseen myös kirjeen lopetukseen vaikuttaa virallisuuden aste. Sähköpostiviestin aloitus ja lopetus. Ystävällisin terveisin on äärimmäisen . Ennen toimistoissa avattiin kirjeitä ja arvuuteltiin, kenelle faksit kuuluvat.


Kirjeen lopetus

Nykyään tuskaillaan sähköpostien kanssa, joiden otsikkona lukee Hei . Kirjeiden ja sähköpostien kirjoittaminen. Epämuodollisen kirjeen kirjoittaminen. Tässä artikkelissa käydään läpi muodollisen ja epämuodollisen sähköpostiviestin tyylipiirteitä. Samalla pohditaan sitä, missä tilanteissa . Minulle on opetettu joskus, että suomessa ei tule pilkkua . Aloitus: Querido José: Querida Pilar: Queridos amigos: Mis queridas primas: Lopetus : Un fuerte abrazo. Muchos besos y abrazos.


Aikaisemmin kirjeen lopussa käytetty kunnioittaen tai kunnioittavasti. Lopetukseen riittänee terveisin, syysterveisin, tyyliin sopivasti esim. Vähemmän virallinen, omasta ja yrityksesi puolesta lähetetty kirje. Jos tarvitsette lisätietoja, ottakaa . Päiväys ja paikka tulevat kirjeen oikeaan yläkulmaan, esim. Virallinen, erittäin kohtelias.


Kirjeen lopetus

Kaikissa teksteissä pitää olla selvä aloitus ja lopetus. Jos kirjoitat kaverille, voit nimetä hänet: Moi Hanna! Kirjeen tai viestin aloitus voi usein olla Hei! Kun en löytänyt oikein sopivaa palstaa, niin kysäisen äkkiä täältä: mitä eroa on perinteisellä yours sincerely ja love from-sanoilla kirjeen.


Kekkonen lähetti Virolaiselle 19. Huomaa siis, että kirjeen aloitusilmaus päätetään yleensä kaksoispisteeseen. Jos Antonin olisi pitänyt päätellä Mäkilän kuolinsyy pelkästään kirjeen ja henkilötietojen perusteella, itsemurha olisi ollut ilmeisin johtopäätös. Miten tavallinen ja virallinen kirje eroavat toisistaan? Kiinnitä huomiota aloitukseen ja lopetukseen.


Viestin aloituksia ja lopetuksia tarkastelemme tehtävänannon näkökulmasta. Jos olet kirjoittamassa kirjettä , mieti sen muoto (päiväys, aloitus ja lopetus ) ja kirjoita itsellesi muistiin mahdollisesti tarvitsemasi teitittelymuodot. Moilanen kertoo kirjeessään lähtevänsä Sotkamoon, jos sieltä löytäisin. Tässä Kaarlo Moilasen musteella kauniisti kirjoitetun kirjeen lopetus.


Kirjeen lopetus

Yhdyssana vai ei: nurin päin vai nurinpäin? Autan mielelläni järjestelyjä koskevissa yksityiskohdissa myyvä lopetus , ilmaise, että olet asiakkaan käytettävissä, jos asiakas tarvitsee lisätietoa. Nyt kirjeen joka lauseessa on kiitos eri muodoissa (lämmin kiitos, kiitos). Mitkä olisi hyviä, suht virallisia lopetuksia ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit