tiistai 21. elokuuta 2018

Kela psykoterapia

Kela psykoterapia

Se voi olla yksilö-, ryhmä- tai perheterapiaa. Lääkärin antaman psykoterapian korvaaminen sairausvakuutuksesta. Valitse pudotusvalikosta . Kela maksaa potilaan puolesta osan psykoterapeutin palkkiosta. Yksilöterapiasta (min) Kelan korvaus on 5euroa.


Kela psykoterapia

Diagnoosin tekee psykiatri, työterveyslääkäri tai muu lääkäri. Kuntoutujan omavastuuosuudeksi jää . Kela - psykoterapia aloitetaan arviokäynnillä, jolla voit arvioida yhdessä terapeutin kanssa, olisiko terapeutti sinulle sopiva henkilö pidempään yhteistyöhön. On arvioitu, että silti vain puolet niistä, joille psykoterapia sopisi hoidoksi, . Psykoterapia ja psykoterapeutit. Toivomme, että tästä verkkopalvelusta on apua. Varmista kuitenkin hoidon Kela -korvattavuus aina suoraan psykoterapeutilta.


Alle 16-vuotiaiden terapiasta vastaa julkinen terveydenhuolto. Suuri osa pitkistä psykoterapioista toteutuu kuitenkin Kelan tuella. KELAn palveluntuottaja. Kelan kuntoutus on tarkoitettu niille, jotka kuuluvat Suomen sairausvakuutuksen. Menetelminä voi psykiatrisissa häiriöissä olla psykoterapian ohella muita terapioita,.


Kela psykoterapia
Kela psykoterapia

Suunnitelma on saanut monet psykoterapia -alan asiantuntijat. Mikäli potilas tarvitsee mielenterveyden oireen tai häiriön varhaisen terapiajakson jälkeen jatkohoitoa, hänet ohjataan erikoissairaanhoidon tai Kelan. Oma hinnoitteluni on - € ( Kela - terapia ) tai - € ilman Kelaa. Varaa aikasi terapiaan! Useissa psykoterapiatutkimuksissa on todettu, että psykoterapiassa tärkein.


Terapiatalo Noste tarjoaa matalan kynnyksen terapiapalveluita. Tutustu lisää palvelutarjontaamme ja ole yhteydessä, kuinka voimme auttaa juuri sinua. Hallitus kaavailee Kelan tukeman kuntoutuspsykoterapian siirtämistä maakuntien sosiaali- ja terveyspalveluiden vastuulle osana sote- ja . Voit hakeutua kuntotuspalveluihimme mm. Kela tukee lasten, nuorten ja aikuisten psykoterapiaa lakisääteisenä kuntoutuksena . Maakunta järjestää ja . Jos potilaalle haetaan Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta, täytä. Uupumus johti syvään masennukseen.


Kela psykoterapia

Tiina hakeutui terveyskeskukseen . Voit saada Kelalta tukea psykoterapiaan. Lue, oletko oikeutettu tukeen. Jos esimerkiksi työ- tai opiskelukykysi on uhattuna, voit olla oikeutettu tukeen, jolla saat . Uusi alku terapiasta – Tiesitkö, että Kela korvaa myös psykoterapiaa ? Kela voi korvata kuntoutuspsykoterapiaa 16–67-vuotiaille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit