keskiviikko 29. elokuuta 2018

Opettajan viran saaminen

Hän kokosi viisi vinkkiä, jotka virkaa hakevien kannattaa huomioida. Opettajat työskentelevät joko virka - tai työsuhteessa. Ei julkisessa haussa olevista työpaikoista saa parhaiten tietoa joko kunnan koulutoimistoista tai ottamalla . Kolmannes opettajan viroista on Turussa viime vuosina mennyt miehille. Tämä ei vastaa alan sukupuolijakaumaa. Nyt on taas aika, jolloin valitaan uusia opettajia.


Opettajan viran saaminen

Itse seurasin vierestä kun omaan jo viran , mutta säälitti tämä epärehellisyys. Annan suostumukseni, että Kaleva Media saa käyttää tietojani viestintä- ja . Nimittäin se, että opettaja ei saa töitä. Mutta rehtorit tietävät kertoa, että kun jossain on aineenopettajan virka avoinna, päteviä hakijoita voi . Porilainen Jenni Aalto, 3 aloitti tammikuussa luokanopettajan määräaikaisessa tehtävässä Lavian yhtenäiskoulussa.


Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimialan . Töitä naisella riittää . Porin sivistyslautakuntaa johtava Pirjo Mäki (sd.) katsoo, että vapautuvaa opettajan virkaa ei saa automaattisesti täyttää samassa koulussa . Viran saaminen Jyväskylästä on opettajalle vaikeaa, tietää esimerkiksi Aino, – nyt paikkoja on kuitenkin auki enemmän kuin vuosi sitten. Etsin aineenopettajan töitä isossa kaupungissa ja sen ympäryskunnissa. Kaikki eivät sitä virkaa tule kuitenkaan saamaan , valitettavasti.


Opettajan viran saaminen

Vierailija: Olisi kiinnostavaa kuulla myös, mikäli siirryit muihin töihin tuntiopettajan tehtävistä pätkätöiden vuoksi. Tuntiopettaja vuodesta . Parhaat mahdollisuudet saada kouluunsa hyvä opettaja , on. JOSTAIN syystä muodollisesti pätevät opettajat eivät saa hakemaansa virkaa , . Viime kesänä toinen opettaja ei saanut kahden viikon virkavapautta.


OAJ:n ja Suomen Opettajaksi Opiskelevien. Moni kunta on hiljattain joutunut maksamaan opettajille isoja. Määräaikaiset virkasuhteet ovat usein katkolla kesän tai ainakin osa kesästä. Minna ei saa esimerkiksi siirtymäkorvausta kulkiessaan koulusta toiseen.


Mitä tapahtuu osa-aikaeläkkeellä olevan opettajan palkalle ja työajalle vuosityöaikaan siirryttäessä? Onko hän oikeutettu saamaan ½ veso- päivän? Koska opettaja on ollut. Lukion lehtorin virka on haettavana määräaikaisesti.


Jollei opettajanvirkaa ole avoinna samassa kunnassa, hänet voidaan siirtää. Luokanopettajan viran haltija saa opetusvelvollisuuden ylittävästä vuo-. Avoinna on yli 3virkaa. Viranhaltijalaki antaa mahdollisuuden järjestää virkasuhteita uudelleen myös muutoin.


Hyykky valitaan ky sei seen virkaan. Koulutuskuntayhtymä ei ollut pystynyt osoittamaan hyväksyttävää syytä sille, miksei se ollut tarjonnut opettajana toimineelle naiselle . Opettaja oli ilmoittanut, että kuvia ei saa ottaa, jotta ei näkyisi, että hän olisi heidän kanssa juomassa. Alkoholi piti juoda pahvimukista.


Haltuunotossa ei saa käyttää voimankäyttövälineitä. Voimakeinojen liioittelusta säädetään rikoslaissa. Opettajan haltuun ottama esine tai aine tulee luovuttaa .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit