keskiviikko 22. elokuuta 2018

Taksinkuljettajan ajolupa koe

Taksinkuljettajan ajolupa on jokaisen taksia ajavan henkilön. Ajolupa on määräaikainen ja voimassa viisi vuotta kerrallaan. Taksin kuljettamiseen tarvitset taksinkuljettajan ajoluvan. Nykyään ajolupaa voi hakea, kun on läpäissyt kokeen , joka on pääosin niin helppo, . Näitä ovat voimassa oleva, . Trafin koe on mahdollista suorittaa ilman erillistä kurssia.


Onko taksinkuljettajan paikallistuntemusta mittaava koe mielestäsi . Siitä, kuinka moni on uusinut kokeen tai monennellako yrittämällä koe on saatu läpi, ei ole Trafin mukaan tilastoa. Aamulehden toimittaja suoritti kokeen tiistaina ja epäonnistui . Ensinnäkin taksikuski tarvitsee yhä taksinkuljettajan ajoluvan. Suorita taksinkuljettajan koe kuljettajakurssin päätyttyä. Koetta varten aika varataan Trafin palveluntuottajalta (Ajovarma). Traficomin myöntämä taksinkuljettajan ajolupa edellyttää: hakijalla on . Tilanne on nyt se, että taksinkuljettajan ajoluvan saamiseksi on siis.


Ajovarmaan teoriakoetta sekä paikallistuntemuskoetta varten ja näin . Vaikka koulutukseen osallistuminen ei ole enää pakollista, taksinkuljettajan koe on suoritettava hyväksytysti ennen ajoluvan saamista. Kun olet läpäissyt taksinkuljettajan teoriakokeen , täytä taksinkuljettajan ajoluvan hakemuspaperi ja toimita se Ajovarman toimipisteelle. Liitä hakemukseen myös . Edellytyksenä osallistumiseen on Trafin myöntämä taksinkuljettajan ajolupa ,. Kokeen kustannukset eivät sisälly kurssin hintaan, vaan niistä vastaa oppilas itse.


Jos olisin läpäissyt kokeen , voisin nyt hakea ajolupaa ja ryhtyä. Teoriakokeen tarkoituksena on varmistaa, että ajokorttia suorittavalla on riittävät. Vaikka taksiliikenne vapautuu heinäkuussa, taksinkuljettajaksi alkaminen ei ole.


Kun kokeen pääse läpi, saa taksinkuljettajan ajoluvan. Taksia saa ajaa vain taksinkuljettajan ajoluvan haltija. Toimittaja testasi taksinkuljettajan uuden pätevyyskokeen: Testi meni.


Sinulle voidaan myöntää taksinkuljettajan ajolupa , jos:. Näin ollen hän suoritti alkusyksystä taksinkuljettajan kokeen ja sai taksinkuljettajan ajoluvan. Viime viikonloppuna ajoin lauantai-illan ja . Meille voit päästä heti töihin, mikäli sinulla on jo olemassa oleva taksinkuljettajan ajolupa tai viimeistään kun olet suorittanut kokeet ja saanut ajoluvan. Ajokortti ja taksinkuljettajan ajolupa.


Tiesitkö että taksinkuljettajan työ sopii kaikenikäisille henkilöille? Taxidatan vaatiman kokeen ) sekä . Kuljettajakoulutukseen osallistuminen ei ole enää pakollista, mutta taksinkuljettajan koe on kuitenkin suoritettava hyväksytysti ennen ajoluvan saamista. Suomessa taksin kuljettamiseen tarvitaan erityinen taksinkuljettajan ajolupa ,. Perustelumuistioluonnos 1(5) Määräys taksinkuljettajan kokeen vaatimukset . Tarkista täältä taksinkuljettajan ajoluvan myöntämisen edellytykset ennen.


Sitä varten on oltava taksinkuljettajan ajolupa , jonka saamiseksi on suoritettava taksinkuljettajan koe hyväksytysti. Koulutukseen ei tarvitse .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit