tiistai 28. elokuuta 2018

Käsikirjoituksen lähettäminen

Käsikirjoituksen lähettäminen
Käsikirjoituksen lähettäminen

Ohjeita käsikirjoituksen lähettäjälle. Käsikirjoituksen lähettäminen sähköpostitse. Lähetä käsikirjoitus liitetiedostona rtf- tai pdf-muodossa osoitteeseen . Jos sinulla kuitenkin on valmiina vasta osa käsikirjoituksesta tai hahmotelma tietokirjakäsikirjoituksesta ja haluat. Monet tekevät virheitä lähettäessään.


Käsikirjoituksen lähettäminen

Toivomme että lähetät käsikirjoituksesi paperikopiona. Pelkkä synopsis tai juoniseloste ei riitä, vaan romaani kannattaa lähettää kokonaisuudessaan ja . Mitä mieltä te olette saman käsikirjoituksen lähettämisestä yhtä aikaa. Karkean arvion mukaan yksi sadasta valikoituu joukosta. Verkkosivuilta löytyy . Emme palauta käsikirjoituksia.


Kustannustoimittajat arvioivat uusia. Soita käsikirjoituksen vastaanottajalle ennen sen lähettämistä. Valmistaudu tiivistämään tarinasi muutamaan lauseeseen ja mieti etukäteen, . Tutustu kustantamoihin ennen käsikirjoituksen lähettämistä – jokaisella.


WSOY:lle lähetetään vuosittain noin tuhat kirjaksi tarkoitettua tekstiä. WSOY:llä vastataan kaikille käsikirjoituksen lähettäneille. Haluatko tarjota käsikirjoitustasi Karistolle?


Julkaisemme vuosittain runsaasti kotimaista kirjallisuutta: romaaneja, dekkareita, erätarinoita, tietoteoksia sekä . Pyydämme ystävällisesti lähettämään käsikirjoitukset yksinomaan sähköisinä. Mikäli käsikirjoitustasi ei voi esittää sähköisesti jostakin erityissyystä, toimita se . Sisällytä ehdotukseesi mielellään myös malliluku. Toivomme, että lähetät käsikirjoituksen paperikopiona.


Käsikirjoituksen lähettäminen

Ideat ja erimuotoiset . Yhdistäthän käsikirjoituksesi yhdeksi tiedostoksi, käsikirjoitusten käsittely hidastuu, jos tiedostoja on useampia. Vältä myös käsikirjoitusten lähettämistä. Tässä muutama sana käsikirjoituksesta ja sen lähettämisestä kustantajalle.


Käsikirjoituksen lähettäminen

Kirjoita käsikirjoitus mahdollisimman valmiiksi. Haaveiletko esikoisromaanista? Soittaminen ennen tekstin lähettämistä ei ole tarpeen. Jos meistä ei ole puoleen. Joskus niiden mukana tulee ylimääräisiä kylkiäisiä.


Esimerkiksi käsikirjoituksen lähettäminen kirjoituskilpailuun tai kuvan lähettäminen valokuvakilpailuun merkitsee useimmiten sitä, että tekijä luovuttaa ainakin . KÄSIKIRJOITUKSEN LÄHETTÄMINEN JULKAISULLE. Jokainen julkaisu voi harkita oman tarpeensa mukaan, miten järjestelmää käyttää artikkelien saamiseksi . Meille voi lähettää käsikirjoituksia joko sähköpostitse tai kirjeitse . Kirjoittajien tulee varmistaa, että heidän käsikirjoituksensa noudattaa kaikkia seuraavia kohtia. Kuvailinkäsikirjoituksen lähettämiseen liittyviä tunteita.


Käsikirjoituksen lähettäminen

Ensimmäisen käsikirjoituksen lähettäminen toi helpotuksen tunteen,luottamusta jatyytyväisyyttä. Toimitus palauttaa poikkeuksetta kirjoittajien korjattavaksi käsikirjoitukset, .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit