tiistai 28. elokuuta 2018

Riskientunnistamiskoulutus

Riskientunnistamiskoulutus

Riskientunnistamiskoulutus (RTK). RISKIENTUNNISTAMISKOULUTUS. Teoriatunnit suoritetaan etänä tietokoneen, tabletin tai puhelimen välityksellä. Voi maksaa kurssin erissä.


Opetus sisältää teoriatuntia ja ajotuntia tieliikenteen riskien tunnistamisesta ja hallinnasta. Nyt ei enää tarvitse käydä harjoitteluvaihetta, ja entisen syventävän vaiheen tilalle tulee riskientunnistamiskoulutus. Tämä riskikoulutus vastaa . Eli entistä harjoitteluvaihetta ei enää tarvi käydä, ja syventävän vaiheen tilalle tuli riskientunnistamiskoulutus.


Riskientunnistamiskoulutus

RT-koulutus korvaa vanhan mallin harjoitteluvaiheen . Peruspakettien lisäksi sinun tulee suorittaa riskientunnistamiskoulutus ennen ajokokeeseen menoa. Meillä voit suorittaa teoriatunnit myös kätevästi netin kautta, . Heinäkuun lakimuutoksen jälkeen nimikkeet on muuttunut ja riskientunnistamiskoulutus on vaadittava koulutus vuoden sisään ajokortin . Jos olet suorittanut ajokorttisi ennen 1. Koulutukseen kuuluu tuntia . Suoritettava vuoden sisällä ajokortin saamisesta, jos vanhan lain mukaista syventävän vaiheen . Verkkotunnit kpl voi käydä aikaan ja paikkaan sitoutumattomasti MA-TO klo . Ajokorttilain §:n momentin . Kurssiin sisältyy tuntia teoriaopetusta ja 4 . Pakollinen koulutus kaikille henkilöautokurssia suorittaville. Todistus koulutuksesta tulee esittää tutkinnonvastaanottajalle . Juvan radan turvatalossa) 3h ajotuntia autolla 1h pimeänajo simulaattorilla.


Uuden lain myötä B-luokan perus- ja syventävän vaiheen opetus loppui ja tilalle tuli riskientunnistamiskoulutus , joka on suoritettava ennen . Kyllä, Espoonlahti, Ilmoittaudu. Henkilöautokurssi ( Teoriat suoritetaan verkossa). Kun olet ilmoittautunut, sihteerimme ottaa sinuun yhteyttä arkipäivänä sopiakseen opiskelun aloittamisesta. B-kurssi muodostuu EAS-koulutuksesta, ajo-opetuksesta ja riskientunnistamiskoulutuksesta.


Riskientunnistamiskoulutus

Pimeän opetus simulaattorilla. Undervisning i mörkerkörning i simulator. Muutoin kuin simulaattorilla annetun opetuksen pvm. Datum för undervisning som givits . Alla olevat ajat ovat luokkateorioiden aikoja . Meillä sinua palvelevat ammattitaitoiset ihmiset ja etsimmekin yhdessä juuri sinulle sopivan aikataulun ja.


Riskientunnistamiskoulutus

Uusi riskientunnistamiskoulutus on oltava suoritettuna, jos tulet ajokokeeseen 1. Teoriaopetus valintasi mukaan joko netissä, tai luokassa. Maantie- ja Taajama-ajo oikealla autolla. Mikäli olet saanut B- ajokorttisi ennen 1. Katso tietoa riskientunnistamiskoulutuksesta tästä . Autokoulussamme kaikki ajo-opetustunnit ajetaan Turun seudulla oikealla henkilöautolla liikenteessä opettajan kanssa.


EAS ensimmäisen ajokortin suorittajan tunnin teoriakoulutus sekä riskientunnistamiskoulutus. Jos suoritettava ajokortti on ensimmäinen, tulee opetettavan .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit