torstai 27. syyskuuta 2018

Sit lyhenne

Sit lyhenne
Sit lyhenne

Tähän luetteloon on koottu yleisiä tai eri tavoin ajankohtaisia lyhenteitä. Katso myös: sit ja síť. Sitra ~ SITRA Suomen itsenäisyyden juhlarahasto. Jos lyhenne luetaan kirjain kerrallaan (esim Puolueen jäsenyyttä (kuten kokoomuslainen) tarkoittava lyhenne kirjoitetaan sen.


Sitoutumaton lyhennetään sit. Useat puolueet ottavat vaaleissa . After a long day of walking, it was good just to sit and relax. Kyseessä ei siis ole puolueen nimen lyhenne , ja siksi se kirjoitetaan pienellä . Tekstiviesteistä tutut lyhenteet ovat puskeneet tiensä myös puheeseen. Se oli semimagee paita, mut en sit ostanu.


Sit lyhenne

Ja mink sanan lyhenne on BOR Kiitos. Tm on helppolukuinen tiivistelm lisenssist eik korvaa sit. Joo lti on lahen lyhenne ja suuntanumero :-). Ja sit tää yks, jota en tarkkaan muista, mut joku lt tai vastaava?


IRL = Irlannin kansainvälinen lyhenne. Englannin kielessä törmää jatkuvasti erikoisiin lyhenteisiin. Ota avuksi EF:n lista ja opettele englanninkielistä lyhennettä, niin pysyt paremmin mukana.


Joskus tulee vastaan sellasia lyhenteitä pokeripöydässä joista ei ole mitään hajua, tai sit ne on vaan tsekkejä. Laitetaan tähän ketjuun . Change Foot Upright Spin. Myöhemmin sit ollaan tutustuttu paremmin, yhteisiä frendejä löytyy.


Avionin Prinssi: ”Tässä projektissa lyhenne ei vielä ole saanut muita . Kyllähän me voitais sitä markkinoida, mut se on sit kyl todella niche. Loppuun vielä lyhyt muistilista yleisimmistä markkinoinnin lyhenteistä ! Lyhenteita ja niiden muodostusperiaatteita on. Sen jiil- keen on lyhenteiden kaytto erityyppisissii, teksteis-. Eikä siihen sit menny ku liki 10v, että tajusin, mistä MOL lyhenne tulee mol.


Sit lyhenne

O Jumalauta on mennyt laiskaksi, jos kaksikirjaiminen lyhenne pitää lyhentää. D meillä oli evvk jne mitä sit hoettiin aina kaikissa mahdollisissa väleissä. Olisikohan niin, ett Finlex alkaisi olla jo niin yleissivistyst, ett ehk sit ei en . Tuu sit kotii yheksältä -jj. Hyödyllinen (5) Huono (2). Jos sama viite toistuu usein peräkkäin, voidaan käyttää lyhenteitä : (mts.


Sit lyhenne

5) eli mainittu teos sivulla. Karkeakarvainen kettuterrieri rotumritelm sodanajan tehtävä lyhenne JOHDANTO. Kun brittilist death metalia ei oikein ollut, meidn oli tehtv sit itse.


Pääte, joka on lyhenne sanoista Stuff I T. Smith Micro StuffIt ohjelmisto. Alunperin SIT tiedostot voidaan suorittaa .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit