maanantai 24. syyskuuta 2018

Virkattu sydän pannunalunen

Virkattu sydän pannunalunen

Mikä olisi mukavempi tapa yllättää ystävä kuin kaunis virkattu sydänkoru. Matonkuteesta virkattuna sydämestä tulee pannunalunen. Mallikappaleet on virkattu paksuhkosta puuvillalangasta mm:n . Palauta mieleen virkkauksen perustekniikat ja virkkaa kukka Askartelu Amalian opastuksella. Viettää lomaa kotosalla ja innosta soikeena touhuta kaikkia käsityöjuttuja! Nyt on kaksi samanlaista Aura-mattoa olohuoneessa.


Virkattu sydän pannunalunen

Harmaasta kuteesta virkkasin pannualusen. Virkkausohjeita sekä aloittelijoille että kokeneille konkareille. Kurkkaa inspiroivat virkkausohjeet ja tartu koukkuun!


Pienet oksasakset (sekatöörit) Pajunoksia Luonnonkuitunarua tai ohutta, taipuisaa metallilankaa (esim. kupari- tai kukkalankaa) Huom! Fanttilangasta punotun hienon pannunalusen. Piparia sen olla pitää koko joulu! Työpaikkani pikkujouluissa viime kuussa lahjapaketistani löytyi kaksi ihanaa pannunalusta. Pannunalunen on virkattu puuvillakankaasta revitystä nauhasta ja.


Kinuskikissa-leivontasarjan irtopohjainen sydänvuoka. Tutustu käyttäjän Satu Mälkiä Pinterest-tauluun Virkkaus. Päätin tehdä pannunalusen ja ihan itse ex tempore - meiningillä kehittelin tämän. Sisustustavarat, Varsinais-Suomi.


Virkattu sydän pannunalunen

Minulta pyydettiin erääseen juttuun keksimään jokin simppeli käsityö, jonka kuka vaan osaa tehdä. Trikookuteesta virkattu kassi olalle. Virkattu Pompula- pannunalunen. Sydämeen Novita Joki valkoinen. LIISAN KEITTIÖ ON KODIN SYDÄN - PANNUNALUNEN.


Virkattu sydän pannunalunen
Virkattu sydän pannunalunen

Kuvahaun tulos haulle pullonkorkki pannunalunen Puukäsityöt, Askartelua Lapsille,. Tästä löydät suomalaiset blogipostaukset aiheesta VIRKATTU. Ystävänpäivän kunniaksi tein ohjeen kulmasta kulmaan tai pikselivirkkauksella tehtyyn sydämeen , josta voit tehdä vaikka kassin,.


Pullonkorkeista virkattu pannunalunen. Pieni sydän käy koristeeksi esimerkiksi kattaukseen. Jo aikaa sitten aloitettu pannunalunen väkisin virkattu loppuun. Sydän halusi välttämättä päästä mukaan lapaseen.


Tässä tulee ohje pannunaluseen , joka on siis tooosi paksu ja tönkkö. Sitten virkataan PIILOSILMUKOITA koko rivi niin, että koukulle otetaan . Metalli: metallilankaa ja helmiä, ystävänpäiväsydän, lyhty. P, kun tuo kjs toimittaa yhden pylvään virkaa ): Lopuksi aina joka kierroksen lopuksi piilosilmukka tuon alun kjs:n korkeimpaan kohtaan. Löysin aivan ihanan pannunalusen ohjeen täältä ennen joulua ja ehdinkin tehdä.


Patalappuihin on annettu kolme eri mallikuviota: ruudut, sydän ja 1ºC. Leikkaa lanka poikki reilun metrin päästä, taita lanka kaksinkerroin ja virkkaa noin 10 . Ohje: Virkkaa ketjusilmukkaa ja yhdistä lenkiksi piilosilmukalla. Päättele kude ja höyrytä valmis pannunalunen kevyesti että sakarat .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit