keskiviikko 19. syyskuuta 2018

E lyhenne

Latinalaista E -kirjainta vastaa kreikkalaisessa kirjaimistossa kirjain epsilon (Ε, ε), kyrillisessä kirjaimistossa. E on lyhenne suomen sanoista En tai Ei. Tähän luetteloon on koottu yleisiä tai eri tavoin ajankohtaisia lyhenteitä.


E lyhenne

Lyhenteiden käytön helppous on kuitenkin petollista: moni kirjoittaa ”yms. Jos e - lyhennettä käytetään, kuuluu sanaan yleisten sääntöjen mukaan . Siirry kohtaan Miksi e ei tyyliteltynäkään ole hyvä merkki eurolle - Joskus on pyritty esittämään euron lyhenteenä käytetty e -kirjain tyyliteltynä . Lääketieteen sanasto kertoo, mitä vierasperäiset lääketieteelliset termit ja lyhenteet tarkoittavat suomeksi. U uraanin kemiallinen merkki UEF engl.


E lyhenne

E - kirjain esimerkiksi sanoissa e -business e -oppiminen e -posti e -resepti tulee alun. Valtionhallinnon nimet ja niiden lyhenteet L–N. E -sanat: e -oppiminen, e -resepti. Se erottuu selvästi euron lyhenteistä € ja e myös käsin kirjoitettuna.


Hakemisto lyhenteiden mukaan. B -ApoE- Apolipoproteiini E , DNA-tutkimus, verestä. Mitä tarkoittaa lyhenne a. Punasolujen keskitilavuudesta käytetään lyhennettä MVC, joka tulee englannin kielen sanoista.


S-mobiili tuo yhteen sovellukseen kaupan ja pankin palvelut sekä vakuutukset. Pysyt aina ajan tasalla bonustilanteestasi ja ostoistasi, saat . Teille tarjotaan automaattisesti toista kieliversiota, jonka edellä on kyseisen kielen lyhenne (esim. ). Muitos exemplos de traduções com lyhenne – Dicionário português-finlandês e busca em milhões de traduções. Finnish Museum of Natural History - The research institution under the University of Helsinki with three attractions. Potentiaalienergia, E p, J. Kineettinen energia, E k, J . Sormuksiin kaiverretaan kantajan nimikirjaimet, lyhenne oppilaitoksesta, josta on valmistuttu,. Perinteinen - Jubilee, valkokulta, timantein, 4e , 5e , -,.


Odemarkin kantavuusmitoituksessa käytettävä moduuli ( E ). E on mitoitettavan kerroksen materiaalin E -moduuli (MPa). Määrityksen lyhenteen edessä on kirjain tai kirjainyhdistelmä, näistä . Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä tai lyhenne HUS- kuntayhtymä. Operaattori OpusCapita Solutions . JOUSTOT (elasticity, lyhenne = e ). Hinnan nosta vähentää kysyntää ja hinnan lasku lisää kysyntää, mutta kuinka paljon?


E lyhenne

Jousto on kysytyn tai tarjotun määrän. Miten lisensoidut artikkelit ja muut e -aineistot kannattaa linkittää Optimaan? Turun AMK:n käyttöön hankittuja maksullisia lisensoituja e -aineistoja saa käyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit