maanantai 24. syyskuuta 2018

Turun kaupunki terveyspalvelut

Turun kaupunki terveyspalvelut
Turun kaupunki terveyspalvelut
Turun kaupunki terveyspalvelut

Hoitajat antavat puhelimessa neuvoja ja varaavat tarvittaessa ajan vastaanotolle. Mäntymäen terveysaseman 1. Kaupunkimme terveysasemat ovat avoinna arkipäivinä maanantaista perjantaihin klo 8. Varaa aika hoitajalle tai lääkärille aina etukäteen. Turvapaikanhakijat saavat terveyspalvelunsa vastaanottokeskuksesta.


Sivustolla saat ajankohtaista tietoa. Turku - terveyspalvelut. Vanhus- ja vammaispalveluiden sekä terveyspalveluiden tehtäviin . Espoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi. Turun Kaupunginsairaala.


Hätätapauksessa tai mikäli tarvitset sairaankuljetusta, soita aina 112. Raision terveysaseman päivystys palvelee arkisin klo 8. HOIDONTARPEEN ARVIOINTI JA AJANVARAUS ma-to klo 8-1 pe klo 8-14. Sosiaali- ja terveyspalvelut ovat osa kaupungin hyvinvointipalveluja. Omaolon antamat suositukset ovat aina . Kesän aikana osassa toimipisteissä on supistettua toimintaa ja osa toimipisteistä on kokonaan kiinni.


Poikkeusaukioloajat ovat voimassa . Kaarinan terveyspalvelut vastaa Kaarinan ja Liedon Littoisten asukkaiden. Paimion kaupungin ja Sauvon kunnan perusterveydenhuollon palvelut tuottaa Paimion-Sauvon terveyskeskus. Kehitämme verkkosivustoamme käyttäjäkyselyn avulla. Suomen OnlineTutkimus Oy. Toivomme osallistumistasi . Katas Kaarina, johtava sos.


Suun ja hampaiden terveys vaikuttaa ihmisen kokonaisterveyteen. Leikkaustoimenpiteistä voi kysellä sähköpostitse osoitteesta: turku. Paraisten kaupungin verkkopalvelu.


Turun kaupunki terveyspalvelut
Turun kaupunki terveyspalvelut

Asiakasmaksut ovat samat kuin kaupungin muilla terveysasemilla. Lisää aikoja ajanvarauksessa. Tarjoamme magneettitutkimukset, mammografian . Lähellä olevat pysäköintilaitokset. Saat terveysneuvontaa puhelimitse siitä kunnasta, jossa oma . Yhteyshenkilö, Jaana Friman. Postiosoite, PL 6(Käyntiosoite: Linnankatu 3 2. krs).


Sari Ahonen Hankkeen omistaja. Omakannassa näet omat terveystiedot ja reseptit, voit pyytää reseptin uusimista sekä tallentaa elinluovutus- ja hoitotahdon. Parillisen viikon maanantaina terveysasemalla on hoitajan vastaanotto. Anna palautetta Oulun kaupungin palveluista.


Turun kaupunki terveyspalvelut

Tervetuloa palautepalveluun! Palautteeseen ei tule kirjoittaa arkaluonteista tietoa, kuten henkilötunnuksia, . Nurmeksen sosiaali- ja terveyspalvelut tuottaa Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Siun sote. Päivystys öisin on vain vakavissa tapauksissa klo 21.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit