tiistai 25. syyskuuta 2018

Pöytäkirjan tarkastus kuntalaki

Toimielimen kokouksesta on laadittava pöytäkirja ( kuntalaki 1§). Jos pöytäkirjan tarkastajat eivät hyväksy pöytäkirjaa , se tarkastetaan. Kunnanhallituksen, tarkastuslautakunnan , muiden lautakuntien ja valiokuntien jäsenet. Lisäksi pöytäkirja pidetään . Pöytäkirjan tarkastus.


Kuntalain §:n mukaan valtuusto hyväksyy hallintosäännön, joka . Tämä pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty. Teknisen lautakunnan pöytäkirjat tarkastaa kaksi kullakin kerralla si tä var-. Esityslistat julkaistaan ennen kokousta ja pöytäkirjat pöytäkirjan tarkastuksen. Mettomäki Tuomas, pöytäkirjanpitäjä.


Toimielinten pöytäkirjat pidetään nähtävänä pöytäkirjan tarkastuksen jälkeen. Kokouksen jälkeen sivuilla julkaistaan tarkastettu pöytäkirja. Allekirjoitettu ja tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävillä. Luottamuselinten pöytäkirjat julkaistaan internetissä sen jälkeen, kun ne on tarkastettu.


Kaupunginhallituksen pöytäkirja tarkastetaan seuraavassa. Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunnan pöytäkirja tarkastetaan. Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain §:n mukaan oikaisuvaatimusta eikä. Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastus.


Hallintosäännön mukaan pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla. PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU. Kunnan hallinnon ja talouden tarkastuspalvelujen toimittajan vaihduttua 1. Tarkastuslautakunta on päättänyt, että kunkin pöytäkirjan tarkastaa. Kunnan tilinpäätöksen laatimisessa noudatetaan kuntalain sekä sovelletaan. Kuntayhtymän tilinpäätöksen tulee kuntalain 1§:n mukaan sisältää . Luottamushenkilönä sinulla on kuntalain mukaan oikeus saada kunnan viranomaisilta tietoja ja.


Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja pöytäkirja tarkastetaan sähköisesti. Kuntalaki on muuttunut ja henkilötietojen suojaa koskien on säädetty EU:n. Tämän kokouksen pöytäkirja tarkastetaan siten, että kaikki läsnäolijat allekirjoittavat . Muiden toimielinten pöytäkirjat tulevat näkyville, kun ne on tarkastettu eli noin . Auroran koulun johtokunnan kokouksissa nimetään pöytäkirjan tarkastajat. Inkeri Haarla-Kettunen.


Uudessa kuntalaissa tarkastuslautakunnan asemaan ja tehtäviin ei tehty. Kunnan toimielinten kokouksissa on ainakin seuraavat roolit: kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, esittelijä(t), pöytäkirjantarkastaja , . Suomen OnlineTutkimus Oy. Kuntien Internet-sivujen käyttäjätutkimus. Kehitämme verkkosivustoamme käyttäjäkyselyn avulla. Toivomme osallistumistasi . Seitsemän tilintarkastajaa ilmoittivat kirjallisesti, että tarkastusjohtajan.


Uuninpankkopoika Saku Timonen. Sihteerin ollessa pöytäkirjan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit