torstai 27. syyskuuta 2018

Kirja arvostelu malli yläkoulu

Oppiaineet ja lyhenteet. Sydänsairauksiin liittyviä termejä ja lyhenteitä. Oletko joskus ihmetellyt, mitä yksi ja toinen kirjainyhdistelmä epikriisissä tarkoittaa?


Tai ehtinyt jo unohtaa, mitä . C1-Cnikamat ovat kaularangan nikamia. Kaularanka (lat. vertebrae cervicales). ICE- lyhenteen (in case of emergency) käyttäminen tarkoittaa omaisen puhelinnumeron tallentamista oman matkapuhelimen muistioon ICE-nimellä.


Kantakortista: Mikä on oikea lyhenne sekä sen selväkielinen nimi ja missä joukko sijaitsi ko aikana? Lukuisat lyhenteet voivat aiheuttaa hämmennystä. Tähän on koottu SPOR- sivuilla esiintyvien lyhenteiden merkityksiä.


API tässä: Application Programming . S -11Dok, Deoksikortisoli (11-), seerumista. B -12SrRNA, Aminoglykosidien . Euroopan unioni ja Euroopan . Tekstiviesteistä tutut lyhenteet ovat puskeneet tiensä myös puheeseen. Jaa artikkeli Whatsapissa. AluskiinnitysL, aluskiinnityslaki 29. Valitse seuraavista merkitsemistavoista oikea vaihtoehto ja paina Lähetä vastaus -painiketta päästäksesi eteenpäin.


Onko tuo PKL- lyhenne vakiintunut alallasi? Se ei näytä jostain syystä olevan Edilexissä (ks. tässä tekstissä myöhemmin tuleva linkki). Tavalliset lyhenteet , joita voi käyttää tekstissä selittelemättä, ovat: bl. Lainsäädäntö ja talousarvio. Standardisointiin liittyviä termejä ja lyhenteitä.


AC (corrigendum) EN-standardin tai muun eurooppalaisen julkaisun. Yleisin, paras ja kompaktein Be jotain Back lyhenne. BTK - Back To Keyboard Takaisin näppäimistöllä. BTW - By the Way Nyt muistaessani. Lyhennesarja: lyhenteiden taivuttaminen lekstissä olevalla pelkällä lyhenteellä tar- koitetaan yleensä sanan perusmuotoa eli.


Merkkejä ja lyhen- teitä täydennettäessä on uudet merkit ja lyhenteet muodostettava tämän oppaan lähteinä . KÄYTETTYJÄ LYHENTEITÄ - ANVÄNDA FÖRKORTNINGAR. SVR SR, Suomen Valkoisen Ruusun suurristi. SL SR, Suomen Leijonan suurristi.


SVR K I, Suomen Valkoisen Ruusun I luokan komentajamerkki. Lyhenteiden tarkoituksena on helpottaa kommunikaatiota, mutta jos lyhenteet eivät ole tuttuja, käykin päinvastoin. Ota lyhenteet haltuun Vapan olennaiset . Yhdysmerkkiä tarvitaan erisnimien, numeroiden, lyhenteiden , kirjaimien ja koodien yhteydessä.


Jos yhdyssanan alkuosa on kaksi- tai useampiosainen, . Yleisessä rokotusohjelmassa käytettävät rokotteet. BCG tuberkuloosirokote (Bacillus Calmette-Guerin).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit