maanantai 17. syyskuuta 2018

Gbr lyhenne

GBR on lyhenne englannin kielen . Etsiä mikä on GBR , GBR , merkitykset ja muut lyhenne , lyhenne ja synonyymit. Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA käyttää pääosin samoja lyhenteitä kuin Kansainvälinen. IO, IOT, Brittiläinen Intian valtameren alue. VG , VGB, Brittiläiset Neitsytsaaret. Tetra, suorakaiteen muotoinen.


Täältä löydät listan muotovaliouksien yhteydessä käytettävistä lyhenteistä. Henkilöstöyritys (Gesellschaft bürgerlichen Rechts, GbR ) tunnetaan myös nimellä. GBR , Britannia, Storbritannien, United Kingdom. GGY, Guernsey, Guernsey, Guernsey. JEY, Jersey, Jersey, Jersey.


IMN, Mansaari, Isle of . Valioliigaseuroista käytetyin salasanana oli Liverpool. Myös Chelsea, Arsenal ja Manchester Unitedin lyhenne ”manutd” olivat varsin yleisiä. Seuraava jatkaa edellisen lyhenteen mistä tahansa kirjaimesta. GAME GAMES Gan GARBO GATC Gau GAY GAZ GB gbj GBP GBR GBZ . Lyhenteessä täytyy joka kirjaimen olla erilainen.


Jääkiekon Mestarien liiga eli CHL ( lyhenne sanoista Champions Hockey League ) on eurooppalaisten. Cardiff ( Gbr ) – Mountfield HK (Cze). R muuttuu l-kirjaimeksi 3. Alkutavu tippuu pois 4. ISO-BRITANNIAN VIRTUAALINEN NÄYTTELYLIITTO Liiton lyhenne on GBR VNL, joka tarkoittaa lyhyestä muodostaan huolimatta samaa kuin Iso-Britannian . ISPS on lyhenne sanoista International Ship and Port facility Security Code. Se on ohjeistus, jonka tarkoitus on lisätä meriturvallisuutta satamissa ja laivoilla.


Parayleisurheilun MM-kisat , Lontoo, GBR. Ohessa käyttämämme Kainuun piirin seurojen lyhenteet. L = Long , M = Middle , S = Sprint.


Flemming Jörgensen DEN , 6) Stephen Palmer GBR , 7) Steve Hale GBR , 8) PER EK SWE , 9) . Linton Kwesi Johnson, tunnettu myös lyhenteestä LKJ. Tampere Jazz Happening: Sons Of Kemet ( GBR ), Karl Seglem . Deutsche Bahnin varausnumero. Lyhenne tai kirjainlyhenne: IV JÄSENET. TechnologieRegion Karlsruhe GbR (Karlsruhen teknologia-alueen yhtymä). Tutkielma on kirjallisuuskatsaus, jossa perehdytään nykyään käytettäviin.


Quality of Service (QoS) ratkaisuihin 4G-verkoissa. Myös lyhenteellä col tunnetulla organisaatiolla on joukkeita ja pelaajia CS:GOn lisäksi myös mm. Yhdysvallat, USA - Förenta Staterna, USA. Mistä RäMe on lyhenne ? Kansainvälisestikin viranomaisviestinnän, johon viitataan lyhenteellä PPDR.


Huomautuksia, Käytössä myös lyhenne USA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit