maanantai 31. joulukuuta 2018

Cover photo facebook size

Cover photo facebook size
Cover photo facebook size

Merja Koivuluhta, Joensuu, merja. Marja- Leena Hyvärinen, Kuopio, marja-leena. Voit myös lähettää sähköpostia palvelutiimin sähköpostiosoitteeseen,.


Cover photo facebook size
Cover photo facebook size

Kirjaudu sisään oman yliopistosi haka-tunnuksilla. UEF :n painetut kirjat ja lehdet, e-kirjat, e- lehdet,. Yliopiston verkon ulkopuolella kirjaudu omilla UEF -käyttäjätunnuksillasi. Itä-Suomen yliopisto UEF uudistaa verkkosivustonsa ja hakee nyt osaavaa Drupal-kumppania uuden sivustonsa toteutukseen. Jos haluat katsella tai muokata koko hakemustasi ja nähdä kaikkien lisäkysymysten vastaukset, kirjaudu verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai . Tervetuloa Tombolo ry:n nettisivuille!


Tombolo ry on Joensuussa toimiva maantieteen, yhteiskuntamaantieteen ja ympäristöpolitiikan opiskelijoiden yhteinen . Aineistojen käyttö yliopiston verkon ulkopuolelta onnistuu kirjautumalla UEF - Finnaan omilla UEF -tunnuksilla. Siksi kannattaa aina aloittaa kirjautumalla. Seuraavien oppilaitosten tiedotteista osan pystyy lukemaan kirjautumatta sisään: Tulliportin. Käyttäjätunnus unohtunut? Itä -Suomen ICT-koulutuspolku, tuttavallisemmin ICT-polku, on Itä-Suomen . UEF -Finnassa voit tehdä hakuja ilman kirjautumista , mutta kirjautuneena voit tehdä varauksia ja uusia lainojasi kuten Joskussa.


Cover photo facebook size

Savonia- ammattikorkeakoulun opiskelijakunta. TERHO ry:n hallituksen tavoitat parhaiten sähköpostilla: terhonhallitus(at)lists. Opiskelija, kirjaudu verkkopalvelun käyttäjäksi.


Tällöin voimme lähettää sinulle kutsukirjeitä ja lomakkeita sähköisesti täytettäväksi ennen vastaanottokäyntiä . Valtakunnallinen DigiErko-verkosto on järjestänyt alueellisia verkostotapahtumia. Maaliskuussa pidettiin Turussa Oppimisen osaajat . University of Eastern Finland. Vierailijat eivät pääse tälle kurssille.


Yhteystiedot Hallitus: varnitsa. Varnitsan jäsenille, muut yhteydenotot hallituksen gmail-sähköpostin . Visma Saima käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit käyttää valittua toimintoa.


OneDriveYrityskäyttöPalvelupaketitLataaOhjeetOsta Office 365. Tallentamalla tiedostot ja valokuvat OneDriveen voit käyttää niitä mistä. Opinnot tehdään pääasiassa . Sähköinen tenttijärjestelmä . Toinen tapa liittyä sähköpostilistalle on mennä nettisivuille ja kirjautua siellä, tässä linkki: Kotexin lista, johon tulee.


Mikäli opinnoilla ei ole oppimisympäristöä käytössä . Tämä video opastaa, kuinka kirjaudut UEF -Finnaan kirjastokortilla, jos olet käyttäjä, joilla ei ole Itä-Suomen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit