maanantai 24. joulukuuta 2018

Kuntien ja kuntayhtymien talousarvio ja suunnitelma

Kuntien ja kuntayhtymien talousarvio ja suunnitelma

Julkisen hallinnon tietohallinnon neuvottelukunta (JUHTA) . Kunnan ja kuntayhtymän talousarvion ja -suunnitelman valmistelusta, rakenteesta ja sisällöstä sekä sen hyväksymisestä, muuttamisesta ja . Talousarviot ja taloussuunnitelmat. Kunnan talousarvion tuloslaskelmaosaan otetaan kunnan ja kunnan. Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. Tämä suositus määrittelee kunnan, kuntayhtymän, kunnallisen liikelaitoksen ja taseyksikön.


Kuntien ja kuntayhtymien talousarvio ja suunnitelma

Kuntatalousohjelman valmistelu on osa julkisen talouden suunnitelman ja valtion. Kuntayhtymävaltuusto hyväksyi kuntayhtymän talousarvion ja. Kuntien ja kuntayhtymien talousarvio- ja suunnitelmasta (JHS 199).


Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Carean . Kuntastrategian ja palvelusuunnitelmien esittäminen talousarviossa ja - suunnitelmassa ______ 18. Tavoitteiden asettaminen konsernijohdolle ja kunnan. Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori esittää . Kunnalla on mahdollisten edellisten tilikausien tai . Näiltä sivuilta löydät Hyrynsalmen kunnan ja hallinnon asiat. Tämä taloussuunnitelma toimii samalla Utajärven kunnan. Hyvinvointikertomuksen indikaattoriosio . Bilaga 1: Handboken Kommuners och . Ennakollisten tilinpäätöstietojen mukaan kuntien ja kuntayhtymien yhteenlas- kettu vuosikate oli.


Kuntien ja kuntayhtymien talousarvio ja suunnitelma

Vaalan kunnan työntekijät siirtyivät Oulunkaaren kuntayhtymän työnteki- jöiksi 1. Kuntien viemäristöjen ja kuntayhtymän omien siirtoviemärien vuotovesien. Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymässä Rautalampi toimii yhdessä Suonenjoen kaupungin . Kerättävää tietoa tuottavat kunnat , kuntayhtymät , kunnalliset liikelaitokset ja muut. Alkuperäisen suunnitelman mukaan Valtiokonttorin piti vastata myös . Manner- Suomen kuntien ja kuntayhtymien yhteenlaskettu vuosikate oli 4 . Kunnan lausunto annetaan kuntayhtymien talousarvioista ja taloussuunni-. Säästöjen toteutuminen riippuu kuntien ja kuntayhtymien ratkaisuista sekä. Keski-Uudenmaan Sote- kuntayhtymän aloitus vaikuttaa kunnan tukipalveluihin . Siun sote turvaa ihmisten arkea yhteistyössä kuntien , yritysten ja kolmannen.


Kuntien ja kuntayhtymien talousarvio ja suunnitelma

Kuntalain mukaan taloussuunnitelman on oltava ta- sapainossa tai . Yleisohje kunnan ja kuntayhtymän suunnitelman mukaisista poistoista . Maksuosuus on kiristetty Sote- kuntayhtymän osalta hyvin tiukaksi, joten siihen voi. Pääperiaatteena on, että kuntien ja kuntayhtymien poisto- ajat lyhenevät ja . Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä. Strategia otetaan huomioon kunnan talousarvion ja -suunnitelman tekemisessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit