perjantai 21. joulukuuta 2018

Kokous ehdotukset

Tavanomaiset puheenvuorot. Kokouksen ydin muodostuu päätösasioista. Siksi asian käsittelyn. Keskustelun kuluessa tehdään ehdotuksia , ja niitä sekä kannatetaan että vastustetaan. Ehdotus vireille panemiseksi, esimerkiksi epäkohdan poistamiseksi.


Kokous ehdotukset

Yhdistyksen kokouksessa aloitteen voi tehdä esim. Mahdollisia äänestystilanteita varten on eri ehdotukset osattava erottaa toisistaan, koska . Jos muita ehdotuksia kuin pääehdotus ei ole tai jos ehdokkaita on yhtä . Kokous alkaa kolmella nuijan koputuksella ja sen avaa kokouksen koollekutsuja,. Hyvin valmistelluissa kokouksissa ehdotus esityslistasta on toimitettu . Asian päätöksentekojärjestyksestä kokouksessa määrätään. Puheenjohtajan on todettava rauenneet ehdotukset ja ehdotukset , joista . Ennen kokousta puheenjohtaja valmistelee asiat ja esityslistan yhdessä.


Tarvittaessa puheenjohtaja toteaa, millaisia ehdotuksia on ja esittää, miten ne . Kielteinen, esitetään asian käsittelystä luopumista kokouksessa. Samanaikaisesti osanottajalla voi olla voimassa vain yksi ehdotus tai yksi kannatus. Pääehdotus on asian esittelijän puheenvuoronsa lopussa esittämä ehdotus asian ratkaise- miseksi. Yleensä se tehdään, mutta ei aina.


Kokous ehdotukset

Kun jäsenet tekevät päätösehdotuksesta poikkeavia ehdotuksia , on kokouksen puheenjoh- tajalla oltava valmius johtaa kokous asianmukaisesti äänestyksiä . Kokous on laillisesti koollekutsuttu silloin, kun kirjalliset kutsut on lähetetty kolme. Liiton kokous ei ole sidottu vaalivaliokunnan ehdotukseen. Vaalivaliokunnan tulee laatia perusteltu ehdotus , joka toimitetaan jäsenille . Kunniajäseneksi yhdistyksen kokous voi äänten enemmistöllä hallituksen esityksestä.


Kokous ehdotukset

Ehdotus sääntöjen muuttamisesta on tehtävä kirjallisena hallitukselle. Toimielin pitää kokouksensa pääsääntöisesti. XX (mahdolliset ehdotukset , korjaukset lisäyksillä). Voimisteluliiton hallitushaku on käynnissä.


Kokous ehdotukset
Kokous ehdotukset

Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Valittiin kaupunginhallituksen jäseniksi ja heidän henkilökohtaisiksi varajäseniksi 1. Osallistujat voivat tehdä muutoksia esityslistaan. Jos kokouksen osanottaja tekee puheenjohtajan ehdotuksesta poikkeavan menettelytapaehdotuksen ja ehdotusta kannatetaan, on äänestämällä päätettävä , . Jäsenanomuksen hyväksyy yhdistyksen kokous hallituksen esityksestä. Ehdotus kutsumisesta on tehtävä kirjallisesti puheenjohtajalle asianmukaisesti . Kokous valitsee itselleen puheenjohtaja ja sihteerin.


KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit