torstai 20. joulukuuta 2018

Fb cover photo 2019

Fb cover photo 2019

Sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit käyttää valittua toimintoa. OneDriveYrityskäyttöPalvelupaketitLataaOhjeetOsta Office 365. Tallentamalla tiedostot ja valokuvat OneDriveen voit käyttää niitä mistä.


Opinnot tehdään pääasiassa . Kirjaudutaan UEF -tunnuksilla.

Fb cover photo 2019

Sähköinen tenttijärjestelmä . Toinen tapa liittyä sähköpostilistalle on mennä nettisivuille ja kirjautua siellä, tässä linkki: Kotexin lista, johon tulee. Mikäli opinnoilla ei ole oppimisympäristöä käytössä . Tämä video opastaa, kuinka kirjaudut UEF -Finnaan kirjastokortilla, jos olet käyttäjä, joilla ei ole Itä-Suomen. Tervetuloa Tombolo ry:n nettisivuille!


Tombolo ry on Joensuussa toimiva maantieteen, yhteiskuntamaantieteen ja ympäristöpolitiikan opiskelijoiden yhteinen . Aineistojen käyttö yliopiston verkon ulkopuolelta onnistuu kirjautumalla UEF - Finnaan omilla UEF -tunnuksilla. Siksi kannattaa aina aloittaa kirjautumalla.

Fb cover photo 2019

Seuraavien oppilaitosten tiedotteista osan pystyy lukemaan kirjautumatta sisään: Tulliportin. Käyttäjätunnus unohtunut? Itä -Suomen ICT-koulutuspolku, tuttavallisemmin ICT-polku, on Itä-Suomen . UEF -Finnassa voit tehdä hakuja ilman kirjautumista , mutta kirjautuneena voit tehdä varauksia ja uusia lainojasi kuten Joskussa. Savonia- ammattikorkeakoulun opiskelijakunta. TERHO ry:n hallituksen tavoitat parhaiten sähköpostilla: terhonhallitus(at)lists.


Yliopiston verkon ulkopuolella kirjaudu omilla UEF -käyttäjätunnuksillasi . Opiskelija, kirjaudu verkkopalvelun käyttäjäksi. Tällöin voimme lähettää sinulle kutsukirjeitä ja lomakkeita sähköisesti täytettäväksi ennen vastaanottokäyntiä . Valtakunnallinen DigiErko-verkosto on järjestänyt alueellisia verkostotapahtumia. Maaliskuussa pidettiin Turussa Oppimisen osaajat . University of Eastern Finland.


Vierailijat eivät pääse tälle kurssille. Yhteystiedot Hallitus: varnitsa. Varnitsan jäsenille, muut yhteydenotot hallituksen gmail-sähköpostin . Visma Saima käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi.

Merja Koivuluhta, Joensuu, merja. Marja- Leena Hyvärinen, Kuopio, marja-leena. Voit myös lähettää sähköpostia palvelutiimin sähköpostiosoitteeseen,. UEF :n painetut kirjat ja lehdet, e-kirjat, e- lehdet,.


Jos haluat katsella tai muokata koko hakemustasi ja nähdä kaikkien lisäkysymysten vastaukset, kirjaudu verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai . Itä-Suomen yliopisto UEF uudistaa verkkosivustonsa ja hakee nyt osaavaa Drupal-kumppania uuden sivustonsa toteutukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit