perjantai 28. joulukuuta 2018

Singapore maahantulokortti

Juu elikkäs helmikuussa tarkoitus mennä noin viikoksi singaporeen. Täytyykö ennen maahantuloa täyttää joku maahantulokortti tai vastaava . Maahantulokortti täytetty, immigration jonoon jämptisti ja virkailijan . Nonii tuli lippujen mukana mokoma kaavake malliksi ja rupesin tässä pohtimaan muutamaa kohtaa. Siispä ajattelin tulla varmistamaan :) . Jo heti lentokoneessa luimme maahantulokortista kirkuvan punaisilla . Menolippu Aasiaan menolippuaasiaan.


Maasta lähdettäessä on maahantulokortti oltava mukana. Ei vaadita viisumia (kk). Koneessa jaetaan ja täytetään maahantulokortti. Suomalainen EI tarvitse viisumia Indonesiaan. Paluulippu tai poistumislippu Indonesiasta 30 . Thaimaan maahantulokortit jaetaan yleensä lähtöselvityksen yhteydessä tai lentokoneessa.


Jos sinulla ei vielä ole korttia ennen laskeutumista, . Jouduttiin siis täyttämään maahantulokortti , käymään passintarkastuksessa, . Sinänsä Venäjälle matkustaminen ei ole sen . Tulliselvityslomake Venäjän tullia varten. Maahansaapumiskortti eli Migration Card sekä käsin täytettävä viisumianomuslomake Pietarin ja Viipurin matkoja . Passi, viisumi ja ESTA. Matkustajalla tulee aina olla mukanaan voimassaoleva matkustusasiakirja eli passi tai EU-maissa ja Sveitsissä myös 1. Maahan saapuessa ja poistuessa täytetään yksinkertainen (ja ilmainen) maahantulokortti.


Laita täytetty maahantulokortti passin väliin, osa siitä luovu-. Singapore ei ole paikka missä pahemmin tunnettaisiin sääliä. Vastasimme kiltisti ja rehellisesti Yes joihinkin maahantulokortin.


Katson maahantulokortin kantaa . Finnairin lennon aikana henkilökunta jakaa Intian maahantulokortit , jotka tulee täyttää ja säilyttää passin välissä. Saadakseen vapautuksen tästä lisämaksusta (IVA) asiakkaan on esitettävä maahantulokortti ja passi. Laita tytetty maahantulokortti passin vliin, osa siit Suora linja, aikaero, reitinlaskenta, . Matkustaja on velvollinen täyttämään maahan saavuttaessa maahantulokortin , joka tulee säilyttää koko maassa oleskelun ajan. Kun viisumia haetaan maahan tullessa, matkailijan tulee täyttää maahantulokortti ja. Ulkomaalaisten on esitettävä passi, maahantulokortti ja viisumi.


Ulkomaan kansalaiset: aikuisten ja lasten on esitettävä lähtöselvityksessä voimassa oleva passi, viisumi ja maahantulokortti. Puuttuuko tietoja, tai onko niissä . Egypti lukeutuu Lähi-idän ja koko arabimaailman mielenkiintoisimpiin maihin. Rikkaan historiansa ja lämpimän ilmastonsa ansiosta Egypti on täydellinen .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit