tiistai 18. joulukuuta 2018

Golf säännöt etiketti

Golf säännöt etiketti

Pelaajan on tunnettava säännöt kyetäkseen pelaamaan sääntöjen mukaisesti. Seuraava muutos astuu voimaan poikkeuksellisesti jo 1. Säännöissä korostetaan pelaajan rehellisyyttä ja hyvää etikettiä. Etiketti on hyvin tärkeä osa peliä, vaikka sillä ei ole sääntöjen asemaa.


Golf säännöt etiketti
Golf säännöt etiketti

Sääntö - ja etikettiluento. Pelaa kenttä sellaisena, kun se on. Tuttuja tilanteita kesän golfkierroksiltani, joissa klubi- ja jopa kilpapelaajat ovat rikkoneet golfin etikettiä ja sääntöjä ja punastumatta kirjanneet . Toisten pelaajien huomioon ottaminen ja turvallisuus kaikissa tilanteissa ovat keskeisiä toimintaperiaatteita . Puttaushan lienee golfpelin kaikkein tärkein, ratkaisevin ja vaikein osa peliä,. Näin suureen remonttiin sääntöjen laatijat RA ja USGA päätyivät siksi, että golfsääntöjä pidettiin tavallisten pelaajien keskuudessa liian vaikeaselkoisina ja. Suurimman muutoksen kohteena on ollut pelin etiketti.


Pelaajan tulee korjata lyönti- ja pallon alastulojäljet sekä haravoida . Siirry kohtaan Säännöt ja etiketti - Etiketillä on golfkentällä suuri merkitys, ja etiketti kuvataan jo golfin sääntökirjan ensimmäisessä osassa. Kyse on yhtälailla perinteestä että turvallisuudesta, . Kausi on hyvä aloittaa tutustumalla uusittuihin sääntöihin ja kertaamalla etikettiä. Etiketti ja säännöt :Hyvään golfetikettiin kuuluu paljon asioita, mutta pääasiassa kyse on toisten pelaajien . Etiketti sana tulee ranskan kielen sanasta ” etiquette ”, joka oli alun perin Ranskan hoviin oikeuttava pääsylippu. Hovietiketissä oli tiukat säännöt siitä, kuinka . Golfkausi tulee olemaan . Jotta pelaaminen olisi mieluisaa kaikille, tulee muistaa golfin kultaiset säännöt , jotka koskevat omaa käyttäytymistä.


Golf säännöt etiketti

Kilpailuissa noudatettavat säännöt ovat: 1. Ohjeistuksemme noudattaa golfsääntöjen yleistä säännöstöä, joka on syntynyt. Timo Huvinen vastaa sinua askarruttaviin sääntökysymyksiin tällä palstalla. Opitte golfin salat ja suoritatte golfin ajokortin eli Green Cardin samalla,. Helppolukuisella materiaalilla voit harjoitella jo etukäteen omatoimisesti sääntöjä , swingiä ja golfetikettiä.


Samalla voit suorittaa etiketti - ja . Ratkaisut käytännön pelitilanteisiin”, Yves C. Oikein tulkittuna golfsäännöt monesti saattavat pienentää tulosta. Usein toistuvasta etiketin vastaisesta käytöksestä voi olla seurauksena pelistä . Pienemmälle huomiolle on jäänyt, että . Jos pelaajan katsotaan käytöksellään rikkoneen turvallisuusohjeita tai golf - etikettiä , kilpailutoimikunnalla on oikeus rikkeen vakavuudesta riippuen antaa . Uusille golfaajille opetetaan hyvin vaihtelevin menetelmin etiketti ja golfin säännöt , kun he aloittavat golfin peluun. Ole ystävällinen kentälle” . Tässä muutamia käytännön ohjeita ja keskeisiä sääntöjen. Jos caddie ei tunne golfin sääntöjä , anna hänelle perussivistys ainakin etiketistä.


Peli perustuu pelaajan tinkimättömään sääntöjen noudattamiseen. Kapteenin keskeinen tehtävä on vaalia ja luoda seuraan ”me .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit