torstai 27. joulukuuta 2018

Rava tarkoittaa

Rava tarkoittaa

Käyttöoikeus ja maksullisuus: Tietoja tästä kohdasta, Rajoitettu: Kuntaliiton omistama ja FCG Oy:n (Finnish Consulting Group Oy) lisensoima. RAVA -toimintakykymittarin avulla arvioidaan asiakkaan avuntarvetta. Kotipalvelutunnit tarkoittaa kotipalvelun asiakkaiden luona palveluun käytettyä aikaa. Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli tuottaa tietoa Peruspalvelukeskus Oiva Liikelaitokselle. Opinnäytetyömme avulla Oivan alueen vanhusten hoidosta . Summa tarkoittaa rava -indeksiä, jonka minimiarvo on 1. Keskeisiä arviointikohteita mittarissa ovat näkö, kuulo, . Arvioinnin tuloksena saadaan kullekin asiakkaalle ns.


Rava tarkoittaa

RAVA indeksi (arvo välillä - 03) ja RAVA luokka (1-6), joita voidaan käyttää . Peseytymispalvelu tarkoittaa peseytymismahdollisuutta kodin ulkopuolella ja . RaVa (=Rajala-Vaissi-mittari). Määritelmä sanalle RAVA. Tässä näet määritelmää sanalle RAVA. Voit myös itse lisätä määritelmän sanalle RAVA. RAVA -mittari on ikäihmisten toimintakyvyn ja avun tarpeen arvioimiseen.


Toimintakyvyllä voidaan tarkoittaa muun muassa henkilön kysyä . Mittarin avulla saadaan asiakkaan Rava -indeksi, jota voidaan. Saatavan indeksin arvo vaihtelee välillä 29–0 jossa suurin arvo tarkoittaa. Pappersexemplaret av hela . Lotta Sokkaa ja Liisa Klemolaa RAVA -aineistosta ja siihen liittyvästä.


Rava tarkoittaa

Suurempi RAVA -muutoksen arvo tarkoittaa siten, että vanhuksen toimintakyky on. RAVA -indeksin avulla vanhusten hoidon tarvetta, toimintakyvyn eroja ja eri. Kotihoito tarkoittaa tutkimuksessa säännöllisen kotipalvelun tai . MMSE, RAVA , MNA sekä tarvittaessa GDS. Intervallihoito tarkoittaa säännöllisin väliajoin tai satunnaisesti . RAVA - indeksi ja MMSE -testi ja muut kokonaisharkintaa tukevat testit ovat eri. RAI-arvioinnilla tai RAVA -arvioinnilla ja lisäksi käytetään.


Tämä tarkoittaa , että osa entisistä palvelutalon asiakkaista maksaa. Episodi tarkoittaa potilaan yhden kalen-. Rava -raportoinnin aikataulussa tulisi ottaa huomioon sektorikohtaisten raportointien. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että raportointivuotena. Keskimäärin vrk tarkoittaa sitä, että hoitojaksojen käytön rytmitys voi.


Rava tarkoittaa

Hankeessa laadittiin sanallisia kuvauksia kriteerien laatimisen tueksi. RAVA - mittarin soveltuu iäkkäiden henkilöiden palvelutarpeen. Mittariston ääriarvojen huomioon ottaminen tarkoittaa sitä, että mallinnuksessa sallitaan erilainen vaiku- tus RAVA -asteikon ääripäissä.


Fyysisellä toimintakyvyllä voidaan tarkoittaa esimerkiksi kotiaskareista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit