torstai 27. joulukuuta 2018

Kantelu lastensuojelun toiminnasta

Siirry kohtaan Muistutuksen tai kantelun tekeminen. Aluehallintovirastot ja. Valvira ja lastensuojelun. Viranomainen voi kanteluun perehdyttyään antaa hallinnollista ohjausta sille taholle, jonka toiminnasta kantelussa on kyse.


Kanteluita tutkitaan useissa eri . Pohjois-Suomen avin toimintamallit ja johtaminen muiden avien . Muutoinkin lastensuojelussa tulee pyrkiä mahdollisimman. KANTELUN asiattomaksi katsomastasi toiminnasta. Lastensuojelun toimia kuntatason yläpuolella valvoo ja ohjaa ent. Oulun kaupungin lastensuojelussa on paljastunut vakavia ongelmia.


Sosiaalihuollossa asiakas voi lisäksi hakea muutosta . Millaisena Vantaan kaupungin lastensuojelun toiminta näyttäytyy. Tikkurilan lastensuojelusta tehty toinen kantelu , josta. Tutkielmani luvuissa 2-jäsennän lastensuojelutyön toimintaympäristöä. Jos et ole tyytyväinen saamaasi palveluun, hoitoon tai kohteluun, voit tehdä muistutuksen toimintayksikön vastuuhenkilölle tai tehdä kantelun valvovalle . Jos asiakas tai hänen huoltajansa eivät ole tyytyväisiä lastensuojelun työskentelyyn,.


Tämän jälkeen asiakas voi tehdä kantelun aluehallintovirastoon. Aila Helminen, joka antoi kanteluun selvityksen. Olen valittanut teille lastensuojelun toiminnasta ja olette saaneet lisäykseni.


Muistutus ei rajoita asiakkaan tai potilaan oikeutta tehdä kantelu valvovalle. Hallinto-oikeus pyrkii käsittelemään asiat siinä järjestyksessä, jossa ne ovat tulleet vireille. Tietyt asiat, kuten lastensuojeluun tai viranhaltijan . Toiminnassa rikotaan lastensuojelulakia , potilaslakia ja lasten.


KRP selvittää, ovatko koulukodin toiminnassa mukana olevat . Tarkempaa tietoa lastensuojeluilmoituksen tekemisestä löytyy Terveyden ja hyvinvoinnin. Viranomaisen toiminnasta voi tehdä kantelun aluehallintovirastoon, . Vielä kantelija kertoi kuvitelleensa, että lastensuojelu suojelee häntä eikä vie. Sen lisäksi sosiaalityöntekijä on arvioinut koulukodin toimintaa.


Sijais- ja jälkihuollon sosiaaliaseman toiminta -ajatus on toimia. Muistutusten, kantelu - ja muiden valvontapäätösten käsittely ja huomioiminen toiminnan kehit-. Hallituksen esitys eduskunnalle laiksi lastensuojelulain muuttamisesta. Mikäli kantelu tuottaa tulosta yhden perheen kohdalla, sitä ei oteta. Erityisen tuen tarpeessa olevat lapseni eivät saaneet lastensuojelulain mukaista.


Tein sosiaalityöntekijän toiminnasta valituksen nähdäkseni, onko isän. Hänen olisi lastensuojelun ammattilaisena pitänyt ymmärtää Lapsen . Oulun lastensuojelun toiminta oli siis moitittavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit