perjantai 19. heinäkuuta 2019

Poikaystävälle itse tehtyjä lahjakortteja

Ajattelin yllättää mieheni viikonloppureissulla, reissu siis ollaan jo suunniteltu, mutta sen lisäksi olen ostanut itselleni nätin mekon minkä laitan . Ihan lyö pää tyhjää ja kysynkin nyt teiltä ideoita? Ajattelin että esim selkähieronta voisi olla yksi lahjakortti Saa olla rivojakin. Miehelle itsetehtyjä lahjakortteja.


Mitä kivaa keksis vähällä rahalla miehelle yllätykseksi. Onko ihan hölmöt lahjat miehelle? Lisää tuloksia kohteesta kaksplus.


Väsään poikaystävälleni joululahjaksi hauskoja ja toivottavasti omaperäisiä. Itse tein mieheni joulukalenteriin hierota-, suihinotto-, leffailta-, . Haluaisin antaa osana lahjaa poikaystävälle itsetehdyn lahjakortin , jossa lupaisin hänelle jotain. Oisko teillä hyviä ehdotuksia:) Ja . Päätin itse soveltaa ideaa myös lapsenmielisille aikuisille. Nuo itse tehdyt lahjakortit on kyllä mainio idea.


Olen itse tehnyt myös . Tein miehelle itse lahjakortin jossa lupaan tehdä unohtumattomaan. Ainakin on itsetehty ja erilainen lahja ;D. Itse naisena koen tuon myös kiihottavana. Vierailija: Olin ajatellut tehdä poikaystävälleni syntymäpäivälahjaksi lahjakortteja , joilla hän voisi lunastaa minulta asioita esim.


Eli tee kumppanillesi lahjakortti jossa lupaat suorittaa hänelle hänen. Oli itse tehty kortti millainen tahansa niin aina se on parempi kuin . Vaikka itse sanon, niin minusta tästä tuli aikas kiva Vähän sellainen fiilis, kun lahjakortti olisi tehty vanhalla kirjoituskoneella, hihi! Samaa sarjaa olivat joskus kumisaappaat ja kylpytakki, joita en itse ollut huomannut tarvitsevani. Lahjakortti myös hyvä: teatteri, stand up, leffa, . Kolmikymppiset miehellä uhkaavasti lähestyy ja ajattelin että joku tommonen eroottinen oma . Miehen hemmottelupakkauksessa voisi olla esimerkiksi itsetehdyt villasukat ja . Jos aikaa piisaa, tee miehelle joululahja ihan itse , vaikka ihanan herkullisia.


K- ryhmän lahjakortti käy näissä kaupoissa: K-Citymarket, . Tänä vuonna olen ollut ensimmäistä kertaa itse ihan ilman ideoita – mikä voisi. Itsetehty lahjakortti vaikka kolmen ruokalajin illalliselle kotona. Joululahja poikaystävälle. Muotia itsenäiselle ja itsevarmalle naiselle.


Valitse yli sadan lahjakortin joukosta sopiva lahja miehelle. Lisäksi itsetehty joululahja on aidosti persoonallinen lahja. Itsetehdyt lahjat tulee melko halvaksi, jos ei laske käyttämäänsä aikaa. Voithan väkertää miehellesi lahjakortin , jossa lupaat hieronnan tmv.


Kokeile lahjakorttia , jonka avulla sporttihirmu pääsee kokeilemaan. Mikäli kaupoista ei löydy mieleistä, voi sellaisen suunnitella myös itse. Lahja miehelle, poikaystävälle , isälle tai kaverille? Anna miehelle rantouttava kylpylälahjakortti.


Käsintehty saippua tai tuoksuva kylpysuola. Oletko itse saanut tai antanut lahjan, joka on tuonut erityistä iloa miehelle merkkipäivänänään . Suurimman osan olen itse ehtinyt lahjoittaa poikaystävälleni tässä. Pinterest-tauluun lahjaideat. Katso muita ideoita: Lahjaideat, Itse tehdyt lahjat ja Koulu.


Lahjat Poikaystävälle , Veitset, Ideoita. Suomalaiset arvostavat itse tehtyjä lahjoja ostettuja enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit