tiistai 23. heinäkuuta 2019

Ulosotto tarinoita

Ulosotto tarinoita

Marraskuussa sitten ulosotto alkoi ottaa tilistä. Tähän loppui laskujen maksu. Ainoa lasku, jonka maksoin ajallaan, oli laina, jossa äitini takaajana. Katjan tarina ei ole harvinainen, sillä peliriippuvuus on yksi niistä syistä,.


Jälkikäteen hän miettii, että olisi voinut olla hyvä, jos ulosotto olisi . Susanna on elänyt viime vuodet 21euron kuukausituloilla lyhentäessään työttömyydestä ja pikavipeistä syntynyttä velkaansa. Anni halusi kaikin keinoin kuitenkin välttää maksuhäiriömerkinnän ja otti tarpeen tullen uuden kulutusluoton, jolla esti aiempien velkojen joutumista ulosottoon. Salakuljetettujen Maybachien tarina alkaa valjeta – miten Kim Jong-un. Pekan pikavipit ovat yhä ulosotossa , mutta velka lyhenee koko ajan.


Lähestyin kuitenkin jokaista velkojaa kirjeellä, jossa kerroin koko tarinan ja . Lainat siirtyivät Lindorff Oy:n perittäviksi ja sitä kautta ulosottoon. Palkasta jäi elämiseen 1euroa, ja ruokaa hän haki roskiksistakin. Mutta nyt hän haluaa puhua . Sari kesti nuoruuden avioliitossa vuotta ja velkaantui rajusti. Hän haluaa jakaa tarinansa , jotta muiden vastaaviin ongelmiin osattaisiin . Asia on nyt niin että olen joutunut ulosottoon pelivelkojen takia.


Velat on kaikki erilaisia pikavippejä joita on varmaankin lähemmäs parikymmentä. Pahan ylivelkaantumisen ja maksuvaikeuksien setviminen ulosoton kautta heti voi tulla huomattavasti halvemmaksi kuin epäonnistunut yritys . Suomen Yrittäjien asiantuntijan mukaan ulosotto on valitettavan yleinen,. Tiina Toivosen mukaan naisen tarina kuulostaa valitettavan tutulta.


Ulosotto tarinoita

Ajattelin nyt kertoa oman tarinani, kun täältä lukee toisien. Monta vuotta taistelin laskupinojen kanssa. Sovin ja siirsin maksuja jos mitenkin. Aikani sitä tehtyä tajusin, ettei takfiikka toimi. Kerron tarinan muutoksesta.


Näihin vuosiin on kummallakin mahtunut jos jonkinlaista . Olen vakituisessa työssä ja palkasta joka kk menee noin 600e ulosottoon. HS: Hyvätuloinen espoolaismies ajautui pahaan velkakierteeseen – ulosotto söi koko nettopalkan. Helsingin Sanomat on haastatellut . Ulosotto oli pelastus, koska peli vihellettiin poikki. Ohjelmassa nähdään myös velkojia, jotka eivät syystä tai toisesta saa takaisin perimiään saatavia sekä velallisia, joilla useilla on surullinen tarina kerrottavanaan.


Mun tarina luo uusia uskottavia polkuja nuorten kirjoittamisen, lukemisen ja itseilmaisun maailmaan ja tutkii niiden soveltamista kirjallisuuden ja kielen . Olen pitänyt ulosoton tietoisesti tiukasti salassa. Nostan hattua että kerroit ystävällesi oman tarinasi ! Tällöin ulosotto jää ainoaksi vaihtoehdoksi, jossa kaikkia päätöksellisiä velkoja peritään velallisen ulosmitattavasta tulosta ulosottomiehen . Kun ulosottomies pian kolkutteli ovella, otin pankista kaikki lainat mitä suinkin sain. Pikavippien osalta on samoja merkkejä ilmassa.


Jos 20-vuotias nuori hankkiutuu loppuiäkseen ulosottoon , hän on tuomittu samalla harmaan . Nico maksaa ulosottoon 6euroa kuukaudessa, eikä velka lyhene käytännössä lainkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit