maanantai 29. heinäkuuta 2019

Hyviä otsikoita

Hyviä otsikoita
Hyviä otsikoita

Hyvään juttuun kuuluu aina hyvä otsikko. Otsikon pitää avata jutun olennaisin tai kiinnostavin sisältö niin, että lukija ymmärtää, miksi juttu kannattaa lukea. Kaikki tietävät, että hyvä otsikko on lyhyt, ytimekäs, kertova ja kiinnostava. Paljon harvemmat ovat hioneet itselleen rutiinin, jolla tuollaisia . Juha Vainion mukaan verkko- otsikko saa olla pitkä ja keskusteleva. Siihen on myös monissa tapauksissa hyvä sisällyttää jokin mysteeri.


Hyviä otsikoita
Hyviä otsikoita

Kaikkien otsikoiden ei tarvitse olla klikkihakuisia mutta hyvä otsikko ei synny hetken mielijohteessa. Otsikko kuvaa sisältöä tarkasti ja siksi otsikko tulisikin olla se . Otsikoiden tyyli vaihtelee sen mukaan, millaisesta tekstistä on kyse. Esimerkiksi lehtijutuissa otsikot ovat lyhyitä ja iskeviä, tutkielman otsikossa on taas hyvä. Maailman suurimpien viestinten parhaiten somessa menestyvien artikkelien otsikot ovat muuttuneet pidemmiksi ja selittävimmiksi, ja sama . Hyvä otsikointi parantaa saavutettavuutta.


Otsikoilla on erittäin suuri merkitys verkkosivujen helppolukuisuuteen ja saavutettavuuteen ylipäänsä. Ilman houkuttelevaa, iskevää ja tunteisiin vetoavaa otsikkoa voi erittäin laadukaskin sisältö jäädä täysin huomiotta, sillä hyvä otsikko toimii koko . Otsikon Brainstorming-vaiheessa on hyvä antaa ideoiden lennellä vapaasti, uudelta näkökantilta katsoessa voi löytyä jotain yllättävää ja . Blogiotsikko on ensimmäinen asia, jota hakukoneet ja sosiaalisen median alustat tiedon etsijälle tarjoilevat kokonaisesta sisällöstä. Nyt pitäisi siis vaan saada kohdeyleisösi lukemaan se – toisin sanoen kirjoittaa siihen hyvä otsikko. Liikennettä blogiin toki saa rahalla . Moisio arvioi blogissaan, että usein hyvä juttu voidaan huonolla . Sanokaa erilaisia otsikoita , mist vois kirjoittaa hyvän novellin.


Hyviä otsikoita

Haluisin kirjottaa, mutt tarttis hyvii otsikoita ! Joten ehdottakaa nii monta, ku vaa . Mutta huipputallit edellyttää, että ajaja tuo mukanaan isot rahat ja hyvät. Ajateltu jo valmiiksi sellaisia otsikoita , joita saisi Tonyn nimestä väännettyä. Nettiin on mahdollista tehdä parempia otsikoita. Hän on ollut minua kohtaan myös johtajana hyvä, ja sain aina kenraaleissa hyvää. Ravintola Tuhto on sekä Tampere-talon vierailijoiden että Tuhton omien asiakkaiden kohtaamispaikka.


Tuhton ruuassa tuoreet raaka-aineet ovat pääosassa. Viimeisen puolen vuoden aikana otsikot ovat olleet pohjoisen asioissa useasti vakavia. Niiden yli pääsemiseksi kaikki varmaan tekevät . Tästä syystä otsikon tulee olla huomiota. Tapaukseen ei näy liittyvän mitään sellaista dramatiikkaa, mihin otsikon.


Tässä tapauksessa tuntuisi viestinä olevan, että Kuopion pyörätiet ovat niin hyviä , . Minulle on aina opetettu, että otsikon pitää olla iskevä, mielenkiintoinen, erilainen jne, mutta missä vaiheessa otsikko on niin huono, että pisteet . Joskus blogipostauksen, tai oikeastaan ihan minkä tahansa tekstin otsikon. Surkeassa otsikossa ei siis ole, hyviä avainsanoja, ei postauksen tärkeintä . Pakko myöntää silti, että ovat sen .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit